Heren 2 wint ruim van WHSC 2

EMMEN - Zondagmorgen speelden op de Meerdijk in Emmen in de 4e klasse noord David tegen Goliath, of te wel Bedrocks 2 (hekkensluiter) tegen WHSC 2(koploper) uit Winschoten. Goliath had zich echter een te grote broek aangemeten door de inzet van maar liefst 3 spelers van het eerste team. De ongerechtigde spelers moesten het strijdperk verlaten en Bedrocks wist munt uit de situatie te slaan en verslond de Winschoters met 14-5.

Dames

De altijd spannende ontmoeting tussen de Bedrocksters en de dames van de Blokes uit Veendam stond reeds Het altijd ietwat beladen treffen van beider teams begon matig aan beide kanten. De batterij van Emmen catcher Kelly Hartman (foto boven) en pitcher Shirley van Gelden hadden een prima start, de eerste 3 inningen werd er geen punt weggegeven, mede dankzij het goede verdedigende spel van de Bedrocksters. Emmen scoorde in de eerste 3 inningen wel een paar keer, door o.a. een honkslag van Bich Dinh en Marion Beldman(foto onder), en een prachtige stootslag van eerste honkvrouw Paula Scholte. Stand 3-0 in de 3e inning.


Toen kwam de kleine dip voor pitcher van Gelden, de dames uit Veendam wisten door een aantal honkslagen 2 puntjes te bemachtigen. In de 4e inning sloeg catcher Kelly Hartman vervolgens een solo homerun wat de stand op 4-2 bracht. Nog altijd een close game voor de Emmenaren. In de 5e inning konden de Emmer softbalsters het veld goed dichthouden en kwam Veendam wederom niet tot scoren.  Pitcher van Gelden sloeg vervolgens het 5e punt binnen door een mooie line drive honkslag.

 
In de 6e slagbeurt voor de Veendammers nam rechtsvelder Irma Seijkens(foto) twee nullen voor haar rekening door 2 maal een put out op het eerste honk te maken. De laatste nul werd snel gemaakt, en gezien de stand (voorsprong voor Emmen) einde wedstrijd: Ballgame!! Een belangrijke overwinning voor de dames uit Emmen die de Blokes nu een stukje verder achter zich laten. Zondag hadden de  Bedrocks dames geen moeite  met hekkensluiter Pioneers uit Assen en verstevigden hun koppositie door met 10-1 te winnen. (foto's Bert Springer).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda