Heren Bedrocks gaan nat.

EMMEBN - Zondag ontving het eerste team van Bedrocks de honkballers van Knights1 uit Leek. Gezien de uitslag van de op 17 april gespeelde wedstrijd Knights1-Bedrocks1, 7-14 leek dit een inkoppertje, maar het tegendeel bleek het geval. Misschien was het omdat de hond zat te kijken of was er misschien er een feestje geweest?, het liep stroef bij Bedrocks .


Startend Bedrocks Pitcher Fernando Acevedo wist de slagmannen uit Leek in de eerste inningen kort te houden.......


.........maar toen de Ridders uit Leek na vier inningen op een 6-8 voorsprong kwamen greep interim Coach Ralph Seijkens in.


De heuvel werd ingenomen door Jop Strick die deze dag niet in zijn normale vorm wist te komen. In de zesde inning
breiden de Knights hun voor sprong uit naar 9-12. Het donderde en bliksemde zowel in als ook buiten de Bedrocks
dug-out.


Ook in de 7e inning hielden de Bedrockers het niet droog, Knights scoorde in de eerste helft van die inning drie keer.
Op dat moment besloot de goed leidende scheidsrechter Hans Eilering gezien de hevige regen en onweer de
wedstrijd te onderbreken. 


Officieel mag de wedstrijd pas na een uur worden gestaakt, maar aangezien de Emmer Dug-outs meer weg hadden van een zwembad ............................


......................en het veld hier en daar meer waterplas dan waterpas bleek, werd de wedstrijd gestaakt.

Het gevolg is dat de eindstand werd bepaald op de 9-12, de stand van eind inning zes en zo stonden de Bedrocks mannen met een flinke drup aan de neus naar het overspoelde veld te kijken.Nu is het de vraag of deze eindstand volgens de statuten en regelementen serieus genomen moet worden aangezien er niet eerst een uur is afgewacht alvorens de wedstrijd te beëindigen. Mogelijk moet zoals de site van de honkbalbond vooralsnog vermeld de wedstrijd worden over gespeeld en dat zou voor Bedrocks de kans zijn de verregende wedstrijd alsnog goed te maken.

Zaterdag en zondag vindt er op de Meerdijk het internationale Bedrocks Pinkster Soft en Honkbaltoernooi plaats, waarna de Emmer heren op Pinkstermaandag  competitie spelen enom 14.00 Pioneers uit Assen ontvangen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda