Heren Bedrocks simpel langs WHSC

EMMEN - Zondag ontving het eerste team van Bedrocks de nummer vijf uit de 3e klasse noord, WHSC uit Winschoten. In de eerste inning kreeg Bedrocks 2 punten tegen, maar daarna maakten de Emmer honkballers korte metten met de alle 3 pitchers van de tegenstander.

Dankzij Bedrocks pitcher Emiel Eding en het goede veldwerk wisten de Winschoters  alleen  in de 7e en laatste innig nog 2 mannen over de thuisplaat te brengen.  Bedrocks was aan slag nauwelijks te stoppen en bepaalde de eindstand op 14-4.


Emmer trainer-coach Keith Bortz, samen met Emiel Eding op de foto, toonde zich mede door het feit dat er aan
Emmer kant slechts 2 veldfouten werden gemaakt een zeer tevreden man.


Korte stop Fernando Acevedo tikt WHSC honkloper uit.

Aspiranten

Julian Zoeteman 3-honkslag

Het eerste Aspirantenteam van Bedrocks  blijft het uitstekend doen.  Afgelopen zaterdag waren aspiranten van
Robur’58  uit Apeldoorn de tegenstander. Na een stroeve start, 0-3 achter, kwamen  Bedrocks aan slag en werd de overwinning snel veilig gesteld.


Met o.a. “2-honkslagen” van Bram Nijhof, Marijn Mast en Robin Knol, een “3-honkslag” van Julian Zoeteman  en twee homeruns van Reza Jagershoek(foto) werd de eindstand op 25-3 bepaald.  Halverwege de competitie staan de aspiranten ongeslagen aan kop en lijken ze een serieuze kandidaat voor de titel.

Softbal
De Emmer softbalsters behaalden in Deventer een 5-7 overwinning op de Eagles, Zondag aanstaande om 11.00 ontvangen de Bedrocksters koploper Drachten. Met Bedrocks op plaats twee beloofd het een spannende wedstrijd te worden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda