Heren en Dames Bedrocks ten onder.

EMMEN - Zondag ontving het 1e team van Bedrocks koploper Caribe uit Groningen. De Emmer honkballers misten maar liefst vier basisspelers, waardoor coach Keith Bortz gebruik moest maken van recreant Vincent Timmer (goed voor een honkslag) en de aspiranten en aanstormende talenten Marijn Mast en Robbin Vording.


Vincent Timmer


Marijn Mast


Robbin Vording


Onder de solide leiding van de umpires Vos en Dinh (foto) ontspon zich desondanks een spannende wedstrijd waarin Bedrocks t/m de 6e inning met o.a. een fraaie 2-honkslag van Pitcher Jop Strick, een voorsprong wist te creëren en behouden. Daarna ontstonden er wat deukjes in de Emmer verdediging en ontbrak het aan slagkracht, waardoor Bedrocks met een 4-9 eindstand zijn meerdere moest erkennen in Caribe.

Dames

De Softbalsters speelden op de Meerdijk tegen het sterke Drachten Diamonds. Ondanks een fraaie 3-honkslag pitcher Bich Dinh en catcher Kelly Hartman (foto)verloren de Bedrocks met 4-8.


Hierbij is ook vrijwel zeker de kans op het kampioenschap van het team van coach Irma Seijkens verkeken. Zondag aanstaande ontvangen de dames Caribe uit Groningen.

Aspiranten 1
Afgelopen zaterdag speelden de nog ongeslagen Bedrocks aspiranten 1 hun laatste uitwedstrijd van het seizoen in Arnhem tegen Rhinos. De Arnhemmers waren vorige week verrassend winnaar van de wedstrijd tegen nr. 2 op de ranglijst de Giants uit Hengelo en gingen vol zelfvertrouwen de strijd aan met de Bedrocks.

In de eerste inning hadden de Emmer slagmensen nog weinig grip op de Arnhemse pitcher maar in het verloop van de wedstrijden ging dit steeds beter.

Met o.a. een 2-honkslag van Barney van den Berg, en een 3-honkslag van Marijn Mast liepen de punten bij Bedrocks binnen.

De Bedrocks verdediging, onder leiding van de pitchers Barney van den Berg en Robbin Vording, hielden de boel goed dicht en kregen uiteindelijk maar 2 punten tegen.  Na anderhalf uur spelen stond de eindstand, 2-12 in het voordeel van de Bedrocks, op het scorebord.

Met nog drie wedstrijden te gaan, waaronder op 1 oktober op de Meerdijk de waarschijnlijk alles beslissende “dubbel” tegen de Giants, komt de titel voor het team van coaches Marco Mast en Ed v/d Berg in de 3e klasse Oost steeds dichterbij.
(foto’s Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda