Hitte op de steppen van Bedrocks

EMMEN - In een verzengende hitte speelde de jeugd van Bedrocks afgelopen zaterdag de laatste wedstrijden voor de zomerstop. De Bedrocks honk en softbalvelden zien er door de hitte en droogte zo langzamerhand uit als een troosteloze steppe, maar ook dit gecombineerd met een temperatuur van rond de 35 ? was voor de Bedrocks honkballers geen reden de knuppels met rust te laten. Het eerste puppillen team, (4e op de ranglijst) wat dit seizoen voor het eerst speelt in de 2e klasse A, ontving de nummer 3 Uitsmijters uit Almelo.


Natuurlijk zijn de jonge honkballers allemaal kanjers, maar hoewel dat gezien de heftige zon niet verstandig is, toch petje af voor het Bedrocks Pitcher – Catcher koppel Scott Schulting en Julian Zoeteman, maar ook scheidsrechter Mathijs Nijhof, die hun taken de gehele wedstrijd uitstekend volbrachten.

De Almelose Uitsmijters waren op weg naar de Meerdijk het spoor al bijster, aangezien  het ontbreken van voldoende bewegwijzering de Bedrocks velden nauwelijks te vinden zijn en dit zette zich in de wedstrijd voort.

Geen moment werd duidelijk waarom Bedrocks de uitwedstrijd in Almelo met 13-8 verloren hadden en de Uitsmijters op de ranglijst boven Bedrocks verkeerden. De Bedrocks sloegen uitstekend en stalen honken al ware het graaigoed.

De Almelose honkballers moesten met 20-2 de thuisreis aanvaarden, waarmee Bedrocks beslag legde op de derde plaats. Homeruns werden geslagen door Bedrocks slagmannen; Julian Zoeteman, Scott Schulting, Robin Paulussen en top of the list was Jeffrey Brandjes met twee homeruns. 

Aspiranten
De Emmer Aspiranten wisten tegen het Zwolse Blue Hawks in de laatste gelijkmakende slagbeurt een 4-10 achterstand door goed slagwerk nog knap om te buigen en een 11-10 overwinning. Een resultaat waar beide trainer / coaches Jos Meijer en Marco Mast tevreden mee zullen zijn. 


Junioren
De Bedrocks Junioren ontvingen Blokes uit Veendam voor een dubbele wedstrijd. Helaas werd winst en verlies evenredig verdeeld, waardoor Blokes aan kop gaat en Bedrocks de tweede plaats in beslag neemt.

Zondag 1 augustus start op het hopelijk al dan niet natuurlijk beregende honkbalveld op de Meerdijk de tweede helft van de competitie, waarbij het eerste team van Bedrocks het Veendammer Blokes ontvangt.  Beide teams hebben de punten broodnodig voor handhaving in de 2e klasse A.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda