Honk en Softbalseizoen 2012 ten einde.

EMMEN - In de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen voor Bedrocks ontvingen de Emmer meiden Blue Socks uit Veenendaal. Het team uit Emmen moest het doen zonder de geblesseerde Jill Rieff en 3e honkvrouw Anita van Zwol, en moest dus gehavend aan de wedstrijd beginnen.


Vervanging werd gevonden in gastspeelster Ilona Camies die nog een prachtige vangbal in het outfield maakte ........


..........................en de uit Hoogeveen afkomstige Rosalie Gotz (foto), die bij het opnieuw in het leven geroepen Caps uit Hoogeveen traint. 


Ondanks de nederlaag van 14-2 waren er aan de kant van Emmen toch enkele lichtpuntjes, een prachtige line drive 3 honkslag van pitcher Sandi Seijkens en ....................................................


...........................een honkslag van Hester Beekman zorgden voor de 2 punten.

Na afloop toonden beide coaches van de Emmer meiden Shirley van Gelden en Irma Seijkens zich  het meest tevreden over de mooie softbalacties die de Bedrocks meiden maakten waaruit bleek dat zij in 1 seizoen al in staat zijn een behoorlijk potje te softballen. Dat belooft veel goeds voor het volgend seizoen. (foto’s Bert Springer)

Trainer Coach dag.
Zaterdag 20 oktober a.s. gaat om 10.00 uur de Noordelijke Honk en Softbal Trainer Coach dag  van start in sporthal Bargeres. De organisatie, in handen van KNBSB Cluster Noord is er in geslaagd een drietal top bondsinstructeurs naar Emmen te halen. Het zijn Patt Romney, Ivan Rodriquez en Dene Guillot die trainer/coaches zullen onderwijzen in diverse aspecten van Pitching, Fielding en Hitting.

Naast trainer/coaches van Bedrocks Emmen komen de ca. 30 deelnemers van vrijwel alle noordelijke honk en softbalclubs maar ook zijn er aanmeldingen van uit Zoetermeer en Schiedam.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda