Jeugd Bedrocks geselecteerd voor Future Stars 2011.

ASSEN - Op de velden van Soft en Honkbalvereniging The Pioneers in Assen vond afgelopen zaterdag Try out plaats met jeugdige honkballers voor het talentontwikkelings- en opleidingsprogramma Future Stars van de KNBSB. De Future Stars is een groep getalenteerde honkballers in de leeftijdscategorie van 8 t/m 11 jaar die door de instructeurs van het Cluster Noord gescout waren of zich zelf hadden aangemeld voor deze selectie. Tijdens deze try out werden de jongens beoordeeld op een aantal specifieke disciplines zoals Pitchen, Catchen, Fielden, honklopen en slaan.


Daarnaast werd er gelet op mentaliteit en atletisch vermogen van de deelnemers. Van de 25 deelnemers bleven er uiteindelijk 20 over. De selectie bestaat nu uit 3 leden van Caribe Groningen, 7 leden van The Pioneers uit Assen en Bedrocks Emmen is hofleverancier met 10 spelers. Dit zijn Savan Boer, Melvin en Robin Brandjes, Rayyan Karmali, Stefan Mol, Bradley Nijhof, Davey Paulussen, Melvin Pijpker, Scott Schulting en Michael Ward.

Deze selectie gaat het komende seizoen 8 trainingen volgen, waarna 14 spelers van deze groep het Noordelijke honkbal in juni bij het NK-Little League mogen vertegenwoordigen. Het kader van de Future Stars Cluster Noord bestaat uit Dick Reyneveld Pitching, Matthijs Nijhof Catching,  Monique Odijk Fielding en Peter de Haan Hitting.       Traningsdag.
Op vrijdag 6 mei zal er door de KNBSB in samenwerking met Future Stars Noord van 10:00-16:00 uur een trainingsdag worden georganiseerd op het veld van Bedrocks Emmen.


Deze trainingsdag is toegankelijk voor alle spelers van 8 tm 15 jaar van alle Noordelijke en Oostelijke verenigingen. De deelnemers krijgen training van het bovengenoemd kader. Inschrijving is mogelijk t/m zondag 1 mei doormiddel van het inschrijfformulier op de website van de KNBSB onder knop jeugd-honkbal.


(foto’s Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda