Jeugdhonkbal bij Bedrocks

EMMEN - Op zondag 23 februari a.s. vindt er in de sporthal van Emmerhout een klein indoor-jeugdhonkbaltoernooi plaats met honkbalteams uit de regio. De pupillen spelen van 11.00 tot 13.00 waarna van 14.00 tot 16.00 de aspirantenteams hun wedstrijden spelen. Aangezien halverwege April het buitenseizoen weer begint , worden de indoorwedstrijden beschouwd als een mooie test om te zien hoe de teams er voor staan.


De junioren en senioren spelen op dezelfde dag in het Duitse Löningen een internationaal indoortoernooi. Een groot aantal junioren van vorig jaar heeft de overstap naar senioren gemaakt en veel aspiranten zijn naar de junioren gegaan. Kortom, een behoorlijke verjonging van de teams.

Bij de huidige pupillen en aspiranten (leeftijden 8-12 jaar) is daarom wat krapte ontstaan. Nieuwe spelers zijn van harte welkom en kunnen tijdens het toernooi ook zelf een balletje gooien, vangen en slaan.Ook bij andere teams is ruimte voor nieuwe spelers.

Zo is er beeball, een speelse variant van honkbal voor kinderen van 5 tot ca. 8 jaar. Hierbij leren de kinderen via leuke spelvormen en veel balcontact de basistechnieken van het honkbal, waarbij vooral spelplezier voorop staat.  Begin februari hebben de Emmer  beeballers een indoortoernooi in Enschede met speels plezier gewonnen.


Voor een optimale bezetting van de teams kunnen ook de beeballers, softbal dames, softbal recreanten en heren honkballers nog spelers gebruiken. De eerste 10 nieuwe aanmeldingen krijgen een Bedrocks T-shirt. Meer informatie over de vereniging is te vinden op www.bedrocks.nl <http://www.bedrocks.nl>

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda