Jeugdspelers Bedrocks in Noordelijke selectie.

EMMEN - Maar liefst 22 Bedrocks jeugdspelers namen afgelopen weekend deel aan het Little League jeugd honk en softbaltoernooi in Haarlem. De Bedrockers waren door het Cluster Noord van de KNBSB geselecteerd en namen al maanden aan centrale trainingen deel. Dit alles om meer te leren, ervaring op te doen en uiteindelijk aan het landelijke toernooi mee te doen, waar voor de winnaars een plaats bij het Europees toernooi is weggelegd.


Het evenement vond plaats in het Pim Mulier stadion (thuishaven van Kinheim) in de categorieën Littles..,


Juniors en.....................


.....................Seniors en.......................


................ voor het eerst ook meiden softbal.

Geen van de Cluster Noord teams wisten een plaats te halen voor het Europese toernooi, maar deze jeugd bied perspectief voor de toekomst aldus de Cluster Noord, maar ook Bedrocks coaches Ralph Seijkens en Keith Bortz. De softbalsters wisten mede door een prachtige homerun van Bedrockster Sandi Seijkens beslag te leggen op een 2e plaats.

Pupillen

De pupillen speelden  zaterdag thuis en wonnen thuis met 7-6 van Knights uit Leek. Daarop volgde een spannende  wedstrijd tegen koploper Caribe uit Groningen die met 5-5 onbeslist eindigde.

Heren 2
Het 2e herenteam die door het NK Little League gebeuren ook een paar vaste krachten moeten missen, speelde zondag in Emmen tegen koploper ESCA Arnhem Rhinos-2. Ondanks alle inspanningen gingen de Emmer mannen duidelijk kopje onder.

Bedrocks catcher Patrick Busscher in aktie

Zaterdag a.s. spelen op de Meerdijk de pupillen om 13.00, waarna de softbalsters om 15.00 een zware uitdaging tegen koploper Eagles kunnen verwachten. (foto’s Erik Eilering (1,2,4) Jan Egberts en Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda