Mooie overwinningen heren Bedrocks.

EMMEN - Het eerste team van Bedrocks speelde zondag op de Meerdijk tegen Blue Devils uit Meppel. Op voorhand geen boeiende wedstrijd gezien de stand in de competitie, Bedrocks 2e en de Meppelers voorlaatste. Toch leverde het ook voor het publiek een interessante wedstrijd op.


Onder leiding van de scheidsrechters E. Vos en H. Eilering ontspon zich een attractieve wedstrijd....................

............... waarin tot ieders verrassing voor het eerst sinds lange tijd Pim Springer weer eens de heuvel betrad.



Giuseppe Rolesu passeert catcher van Blue Devills

De Emmer werper vormde samen met catcher Bart Jan van der Toom de spil van de Bedrocks verdediging en beide mannen  wisten deze taak mede door het goede veldwerk van Bedrocks tot het eind van de wedstrijd vol te houden.  Het eind van de wedstrijd werd niet gehaald door Bedrocks 2e honkman Mike Ward die in een poging een hoge bal te vangen ongelukkig in botsing kwam met midvelder Martijn Timmerman. Ward moest het veld met een breuk in zijn pols verlaten.
Blue Devils gaf zich niet zo maar gewonnen, maar de drie ingezette Devils pitchers wisten de Bedrocks aanval op geen enkele manier tot staan te brengen. 
Met onder andere 2-honkslagen voor Springer, ten Hoor en Timmerman, die even als Jop Strick(foto) ook een 3-honkslag wist te slaan, was de slagkracht goed op orde en werd de eindstand in 7 innings op 22-7 bepaald. 
het pitcher-catcher koppel P.Springer en B.J. v.d. Toom kan op succdesvolle wedstrijd terugkijken. Zondag a.s. om 14.00 ontvangen Bedrocks de Cubs uit Hardenberg.


Dubbele winst voor Pupillen Bedrocks 
Bedrocks pupillen-1  begonnen zaterdag op de Meerdijk sterk met het pitcher-catcher duo Savan Boer en Devon Noija in een dubbele wedstrijd tegen Uitsmijters uit Almelo. Ze zetten de eerste 3 slagmannen van de club uit Almelo met een strike out aan de kant. Bij de eerste slagbeurt van de Emmenaren kwamen achtereenvolgens Davey Paulussen, Melvin Brandjes en Ruben van Wieren door honkslagen over de thuisplaat. Rayyan Karamali sloeg als 10e slagman nog eens een prachtige 3-honkslag waardoor de stand in de eerste inning op 7-0 voor Emmen kwam. 


In de 3e slagbeurt voor Almelo kreeg pitcher Savan Boer(foto) het wat moeilijk, maar wist het hoofd koel te houden en na een aantal keren 4 wijd te hebben gegooid, presteerde hij het toch weer 3 mannen op 3 slag naar de dug-out te sturen.  Een knappe prestatie, aangezien deze jongens voor het eerst een koppel vormden en maar liefst acht keer een strike out wisten te creëren. Eindstand 8-5 in het voordeel van de Emmenaren.


In de 2e wedstrijd vormde pitcher Scott Schulting(foto) samen met Robin Brandjes de batterij.  De knuckleballl van Schulting was killing voor de aanval van Almelo. Er wedrden totaal 7 slagmannen op strike-out gezet en 2 uitgemaakt bij het stelen van de thuisplaat. In de aanval waren de Bedrockers beresterk, 9x een honkslag, door o.a. een reeks stootslag-honkslagen van o.a. Stefan Mol, Devon Noija en Davey Paulussen en een homerun van Scott Schulting.

Eindstand 14-2 voor de honkballers uit Emmen. Het meest opmerkelijk was volgens coaches Bennie Mol en Irma Seijkens dat het de Bedrockers gelukt was om deze beide wedstrijden foutloos te spelen. Een hele knappe prestatie! Voor de pupillen is er nu de zomerstop en ze beginnen 6 augustus aan het 2e deel van de competitie.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda