Nederlaag Bedrocks1

EMMEN - Zondag speelde het eerste honkbalteam van Bedrocks zijn eerste thuiswedstrijd in de tweede klasse. Met de eerste uitwedstrijd in Apeldoorn waarin de Emmer honkballers de winst mee naar huis namen nog vers in het geheugen, begonnen de Emmer mannen vol goede moed aan de match tegen HCAW. Het 3e team van Honkbal Club Allen Weerbaar uit Bussum draait al een paar jaar mee in de 2e klasse en bleek een geduchte tegenstander voor promovendus Bedrocks. In de 1e inning wist HCAW 1 keer te scoren, werden 3 Bedrocks slagmensen door middel van een strike out naar de dug-outs verwezen, stand 0-1.


In de 2e inning scoorde HCAW 1 keer, terwijl Bedrocks met honkslagen van P. Springer, F. Acevedo, R v/d Toom en A. ten Hoor 3 punten over de plaat brachten, 3-2.


Een mooie uitgangspositie voor de 3e inning, maar dat ging toch anders dan verwacht en gehoopt. Door een opeenstapeling van veldfouten in de Emmer verdediging en pitcher J. Strick de vechtend tegen tegenstander, scheidsrechter en zich zelf kregen de Bedrocks maar liefst 5 punten tegen, 3-7. De Bussumers  zetten nog meer druk op de ketel door bij de scheidsrechter te protesteren tegen de wijze van gooien van de Emmer werper Strick.


Giuseppe Rolesu verdedigt het 2e honk

De goed leidende de scheidsrechter M. Nijhof wees het protest resoluut van de hand maar het baatte Bedrocks zeker niet. Een aantal spelers aan Emmer kant presteerden onder hun eigen niveau. De door Emmer coach Ralph Seijkens omzettingen in positie brachten ook niet echt verbeteringen en gestaag breide HCAW hun voorsprong uit.


HCAW honkloper wordt uitgetikt

Aan de inzet aan Emmer kant heeft het zeker niet gelegen. Enkele spelers zagen er uit alsof ze zojuist een duikvlucht door vulkanische aswolken hadden gemaakt. Helaas een verlies van 6-13 voor de Emmenaren, maar winst was er zeker voor het publiek dat genoot van een mooie wedstrijd, prachtig weer en ook van een geweldige 3 honkslag van Bedrocks junior Remy. Stuart.


Pitcher-catcher koppel Strick en van der Toom

Trainer coach Seijkens beschouwde het als een leerzame wedstrijd wat nog eens werd onderstreept door de aantekeningen op het scoreblok. Maar liefst 10 veldfouten aan Emmer kant tegen over slechts 2 bij HCAW.



Remy stuart 3-honkslag

De Bedrocks heren2 won thuis met 22-2 van Northern Stars uit Leeuwarden.
De Emmer softbalsters wonnen in Meppel van Blue Devils met 4-15.
Zondag a.s  spelen de Emmer dames om 11.00 op de Meerdijk tegen het sterke Eagels uit Deventer.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda