Promotie voor Bedrocks

HARDENBERG - Afgelopen zondag werd in Hardenberg de beslissingswedstrijd in de 4e klasse A gespeeld tussen de plaatselijke Cubs en Bedrocks uit Emmen. Een voor het noordelijke honkbal relatief grote supportersschare was vanuit Emmen meegereisd om de Emmer heren aan te moedigen. Dat de Bedrocks de verdediging onderleiding van het pitcher / catcher duo Strick en v/d Toom goed op orde hadden, bleek wel uit het feit dat de Emmenaren slechts 2 punten tegen kregen. De eerste bal die werd geworpen door Cubs pitcher van Dijken, werd door Franklin Rodriguez Gonzalez prachtig verwerkt door een 3-honkslag te slaan.


De spanning was er na 2 inningen bij een stand van 1-6 eigenlijk al een beetje af.
Toch bleef het een attractieve en sportieve wedstrijd die tot vreugde van het Emmer team en publiek eindigde in een forse 2-14  overwinning, waarmee het kampioenschap voor Bedrocks werd veilig gesteld. De gestaag groeiende Emmer honk en softbal verenging die binnenkort het  100e lid verwacht in te schrijven, zal voor het eerst sinds vele jaren weer in de derde klasse gaan spelen. 

Alle reden voor klein feestje na afloop in de kantine op de meerdijk.
Zondag a.s om 14.30 ontvangt Bedrocks Pioneers uit Assen en volgens coach Ralph Seykens is er ook dan geen enkele reden rustig aan te doen en zal het team er gewoon voor blijven gaan. Het bestuur zal zich inmiddels gaan beraden op welk moment en hoe het team officieel gehuldigd gaat worden.Zaterdag speelde het aspirantenteam een prachtige wedstrijd tegen Blue Devils uit Meppel. De slagkracht van de Emmer jeugd beloofd wat voor de toekomst.  De eindstand 20-3 spreekt wat dat betreft boekdelen  Voor Devi Seykens, met een slaggemiddelde van 1000 en Harry Boonstra werd elk een homerun op het scoreblok genoteerd.

Man van de wedstrijd was Lennart Verhoog met een slaggemiddelde van 1000 en 2 homeruns. Het tweede heren team heeft de stijgende lijn dit seizoen sterk doorgezet door met ruime cijfers van Northern Stars-2 te winnen. Good old Frank Geerdink hield als Emmer werper de slagmannen uit Leeuwarden goed onder bedwang. De weinige ballen die toch het veld in werden geslagen werden door het sterke binnenveld goed verwerkt.

Met name korte stop Alexander Herrera-Jaquez blonk uit door een aantal scherpe acties. Aan slag waren de Emmenaren ook goed op dreef. Mede door een groot aantal honkslagen en agressief honklopen kwam de eindstand op een dik verdiende 21-4.
  

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda