Ruime winst Dames Bedrocks op Caribe

EMMEN - De Bedrocks dames speelden in Groningen tegen Caribe en wisten ruim met 10-3. Bedrocks begon de eerste inning overtuigend aan slag, midvelder Harriet Mol(foto onder) sloeg het eerste punt binnen door een prachtige honkslag langs het eerste honk. Pitcher Shirley van Gelden sloeg vervolgens een line-drive honkslag langs het derde honk waardoor het 2e punt binnen kwam. >>


De dames van Caribe waren aanvallend nog niet op sterkte, waardoor het tot de 3e inning 2-0 bleef. In de 3e inning scoorden de Emmer dames 6x door o.a. een stootslag honkslag van Paula Scholte en een honkslag van Bich Dinh. Caribe kreeg vat op pitcher van Gelden en kon hierdoor 3 punten scoren. De Emmer dames scoorden in de laatste inning nog 2 x en hielden verdedigend het veld vervolgens goed dicht. Gelegenheidscoach Ralph Seijkens kon terugblikken op een goede wedstrijd, ondanks het gemis van een 3-tal basisspeelsters.


Bedrocks 3e honkvrouw Karin Elsen tikt hier Caribe honkloopster uit. Zondag aanstaande om 11.00 ontvangen de dames Blokes uit Veendam.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda