Slecht weekend Bedrocks.

EMMEN - Zaterdag speelde het eerste team van Bedrocks tegen Northern Stars uit Leeuwarden, waarbij voor het eerst het onlangs aangekocht scorebord in gebruik werd genomen. Zoals verwacht ontspon zich tussen de nummer 3 (Bedrocks) en nummer 2 (Stars) in de competitie een zeer spannende wedstrijd die in het voordeel van de Friezen werd beslecht.


Ondanks een prachtige solo home run van Bedrocks midvelder Martijn Timmerman  die de bal over het 107 meter verder gelegen hek  Timmerde was het eind 7e inning 2-3 voor de Stars.


Bij een 2-4 stand on de 8e inning, poogde Bedrocks korte stop Springer een honkslag van Stars midvelder van Drie te voor komen, met een helaas ongecontroleerde aangooi op  1e honkman Seijkens. Hierdoor konden de Friezen 3 man over de thuisplaat brengen en dat kon Bedrocks niet meer goed maken.



De statistieken wijzen uit dat de Stars 7 punten maakte uit 8 honkslagen en Bedrocks slechts 2 punten uit 10 honkslagen.  In aanmerking nemend dat Bedrocks 4 veldfouten maakte tegenover Stars 5, kan men constateren de Bedrocks met de 2-7 eindstand te weinig kreeg.

Zondag speelden Bedrocks in Winschoten tegen de nummer 5,WHSC.

Robin Vording, Keith Bortz en marijn Mast

Vanwege personeelsgebrek moest  Emmer coach  Keith Bortz zaterdag nog gebruik maken van recreant Vincent Timmer. In Winschoten mochten de aspiranten Robbin Vording en Marijn Mast het team complementeren. Beide mannen deden dat zeker niet onverdienstelijk en Vording bekroonde zijn première in het eerste team zelfs met een fraaie honkslag. Maar helaas mocht dat ook niet baten en liet Bedrocks de winst aan de Winschoters, 11-6. Het Bedrocks team bedankte beide aspiranten na afloop en coach Bortz overhandigde  Robbin Vording de door hem tot honkslag verwerkte bal , die inmiddels was voorzien van de namen van de overige spelers.


Dames
De Bedrocks dames, koplopers in hun competitie deden het slecht door met 0-5 van nummer 3, Eagles uit Deventer te verliezen. Zondag aanstaande belooft het weer spannend te worden op de Meerdijk, waar de dames om 11.00 uur tegen nummer 2 Drachten spelen, terwijl de heren het om 14.00 op moeten nemen tegen koploper Caribe uit Groningen . (foto’s Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda