Weer winst voor Bedrocks

EMMEN - De Bedrocks softbalsters speelden zondag in Assen hun openingswedstrijd tegen The Pioneers. Het Bedrocks team was niet compleet en kon daardoor niet in de sterkste opstelling spelen. Desondanks bleef met een 14-14 gelijkspel de schade voor de Emmer dames beperkt. De Emmer junioren behaalden in Leek en mooie 20-23 overwinning op Knights.

 


Marion Beldman bereikt bij de dames de thuisplaat
Bedroks korte stop Jos Meijer tikt honkloper uitKnights werper Mulder op de heuvel en Alex ten Hoor aan slagWegens personeelsgebrek bij het eerste seniorenteam van Bedrocks konden twee van de Emmer junioren hun honkbal tenue aanhouden om hun opwachting te maken in het eerste team dat het ook tegen Knights moest opnemen.


Teruggekeerd in het team was de voormalige coach Ralph Seijkens die zijn opwachting maakte als 1e honkman. In de 1e inning werden door beide teams geen punten gescoord.In de 2e inning kwamen de Bedrocks los. Met alle honken bezet sloeg Alex ten Hoor een prachtige grandslam. Daarna kwamen er nog 4 punten binnen en zo was aan het eind van de 2e inning met de stand 4-8 eigenlijk de winst  voor Bedrocks al veilig.  Echter, de Knights kwamen sterk terug en in een voor werper Jop Strick lastige inning werden 4 punten gescoord. Daardoor kwamen de Leeksters nog gevaarlijk dichtbij, maar door een zeer sterk optreden van Bedrocks werper Strick die gedurende de  wedstrijd 6 strike-outs  gooide, werd de winst voor de Emmer mannen veilig gesteld.


Bedrocks coach Keith Bortz toonde zich met de 7-14 eindstand een tevreden man. (foto’s Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda