Weer winst voor dames Bedrocks

EMMEN - Afgelopen zondag speelden de Emmer softbalsters op de Meerdijk hun 4e competitiewedstrijd tegen het Groninger Caribe. Een jaar lang konden de Bedrocks wegens te kort aan personeel geen competitie spelen. Dankzij het doorzettingsvermogen van een vaste kern die wel het hele seizoen bleef trainen en terugkomst van 2 leden die elders hadden gespeeld wordt er in Emmen weer gesoftbald. Door met clinics, publicaties en demonstraties flink aan de weg te timmeren groeit de Emmer soft en honkbalclub nog steeds en zo heeft het damesteam onlangs het 14e lid kunnen inschrijven. Een gezellige maar ook prestatie gerichte groep die de competitie goed is begonnen.


Zondag werd Caribe met 20-1 verslagen wat de Bedrocks dames een verdienstelijke 2e plaats in de competitie op leverde. Uitblinkster aan slag was Marion Beldman(foto). Ze wist in 4 slagbeurten een honkslag en drie 3-honkslagen een slaggemiddelde van 1000 te behalen. Zondag aanstaande is de volgende test in Veendam tegen The Blokes dat net onder Bedrocks staat.

Heren.
Het tweede herenteam honkbal van Bedrocks speelde tegen het tweede team van Blokes uit Veendam. Het relatief jonge Emmerteam verloor met 10-16 van het geroutineerde team uit Veendam.

Junior van de Bedrocks mannen, de 16e jarige Patrick Busscher(foto) maakte de mooiste klapper met een 3-honkslag, waarbij hij door een veldfout van Blokes ook nog eens in één keer door kon snellen naar de thuisplaat. Zowel beide pupillenteams als ook de aspiranten wisten hun uitwedstrijden in winst om te zetten. Hemelvaartdag spelen vanaf 11.00 t/m 16.00 Heren 2, puppillen 1 en 2 en de junioren op de Meerdijk. 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda