Wethouder Arends werpt eerste competitiebal Bedrocks

EMMEN - Zaterdag 10 april wierp kersverse wethouder Arends van de gemeente Emmen de eerste bal voor de competitiestart bij het honkballen. Nota bene op zijn verjaardag kwam de wethouder graag naar het sportpark Meerdijk om bij de pupillen van de Soft- en Honkbalclub Bedrocks deze symbolische bal te werpen. De ervaring van Arends met honkbal was beperkt tot de middelbare school, maar de geworpen bal was prima en werd goed verwerkt door de pupillen van Bedrocks en tegenstander Tex Town Tigers uit Enschede.

 

 

Even jongleuren met de honkbal en dan.................

..............gooien die eerste bal van de competitie

Hij kreeg vervolgens uitleg over deze succesvolle vereniging die ruimte biedt voor jeugdspelers en volwassenen in de regionale en landelijke competitie. De vereniging heeft zich onder meer ten doel gesteld om meer jongeren van 12 tot 18 jaar te laten bewegen, maar er is nog steeds ruimte voor spelers en speelsters van 7 tot 65 jaar. Voor info zie www.bedrocks.nl

De wethouder was onder de indruk van de sfeer en prestaties bij de Soft- en Honk balvereniging en ontving van Bedrocks voorzitter Wim Boonstra ter herinnering en voor zijn verjaardag een fraaie honkbal.

De wethouder tussen de pupillen van de Bedrocks.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda