Winst voor Bedrocks dames.

EMMEN - De Emmer Softbalsters speelden in Assen tegen The Pioneers. Gezien de stand in de competitie een simpele wedstrijd. Koploper Bedrocks verloor het seizoen slechts 1 punt, door gelijk te spelen tegen het zelfde Pioniers, hekkensluiter van de 4e klasse A. Bedrocksters begonnen goed en stonden na de eerste inning met 0-3 voor. De eerste heft van de 2e inning kwamen daar nog 2 punten bij, maar in de gelijkmakende Pioneers slagbeurt kwamen de Asser dames daar overheen door maar liefst 7 punten te maken.


Kelly Hartman aan slag


Marion Beltman steelt thuisplaats

Deze onverwachte achterstand wisten de Emmer dames echter om te buigen door in de laatste inning vier keer te scoren. In de gelijkmakende slagbeurt kwam Pioneers niet meer tot scoren en met de 7-9 overwinning versterkten de Bedrocks dames hun koppositie. Met nog 4 wedstrijden te gaan is de stand: 1 Bedrocks 19 p, 2 Drachten 16 p, 3 Blokes Veendam 13 p.

Pupillen 1
Het eerste pupillenteam van Bedrocks, wat vanwege vakantie perikelen werd aangevuld door spelers van het 2e team had geen problemen met hekkensluiter Robur uit Apeldoorn. Bedrocks dat 2e staat in de 2e klasse A won de dubbel met  14-5 en 13-1.


Devon Noya(boven) sloeg een 3-honkslag en een solo homerun werd gemaakt door Rayyan Karamali.(onder)



Devon Noya krijgt 3-honkslag


Bedrockspitcher Bich Dinh

Heren.
Het eerste Bedrocks team ontving op de Meerdijk nummer 2 uit de 3e klasse, Northern Stars uit Leeuwarden. Bij een 0-0 stand in de eerste inning werd de wedstrijd onderbroken vanwege de regen. Na 10 minuten leek het honkbalveld een meer en konden de spelers het in de dug-outs  alleen met lieslaarzen droog houden.

Aangezien deze niet aanwezig waren besloot scheidsrechte Peter de Haan een einde aan de wedstrijd te maken. De wedstrijd is opnieuw in gepland voor zaterdag aanstaande om 17.00 op de Meerdijk .De staart van de competitie belooft nog spannend te worden met de huidige stand, Caribe 26 uit 16, Stars 24 uit 15 en Bedrocks 23 punten uit 15 wedstrijden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda