Winst voor Bedrocks puppillen 2.

EMMEN - Zaterdag speelde het tweede honkbal pupillenteam van Bedrocks op de meerdijk tegen The Knights uit Leek. Het tweede team is een vergaarbak van jongste spelers, 7 t/m 12 jaar en nieuwelingen, dat dit seizoen voor het eerst competitie speelt.


Het trainer/coach duo Mike Ward en Dirk Winkel slaagt er steeds meer in de puppillen echt honkbal te laten spelen. Zo wordt volop geslagen, honken gestolen en voor een sliding op het honk of thuisplaat zijn de honkballertjes altijd in. En een slagman die door een door de Pitcher geworpen bal op zijn been krijgt, maakt een danspasje en vertrekt zonder te piepen naar het eerste honk.


Ja, het zijn bikkels die met het warme weer gewoon een wedstrijd van anderhalf uur, behoorlijk geconcentreerd kunnen uitspelen.Voor het publiek was het weer genieten van de jongste telgen, temeer omdat Bedrocks de partij met 11-1 wist te winnen.


Zaterdag 3 juli aanstaande wordt er vanaf 11.00 volop gehonkbald door de Bedrocks pupillen, aspiranten en junioren. (Zie ook fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda