Winst voor dames en heren Bedrocks.

APELDOORN - De Bedrocks heren 1 honkballers moesten zondagmorgen reeds om 10.00 aantreden in Apeldoorn, waar de mannen het moesten opnemen tegen mede degradatie kandidaat Robur 58. De eerste twee confrontaties werden weliswaar door de Emmenaren in winst omgezet, maar toen wel met een volledige heren 1 bezetting. Het Emmer team wordt nog immer geplaagd door vakantie perikelen en deze keer maakte 2e team speler Jos Meijer zijn opwachting om de negenmansformatie te completeren. Er stond flink druk op de ketel, want bij verlies in Apeldoorn zou de kans om te overleven in de 2e klasse A, voor Bedrocks bijna tot het nulpunt gedaald zijn


Hoewel Emmer werper Strick zich in de eerste inning zijn stinkende best deed, vergaarde Robur met slechts twee honkslagen ook twee punten, waar Bedrocks slechts tot 1 honkslag kwam. Nu is een 2-0 achterstand bij honkbal natuurlijk geen onoverkomelijk probleem, maar dat werd anders in de 3e inning. Bij Strick was op dat moment de controle verre van optimaal en Robur maakte daar volop gebruik van, waarbij men 5 keer wist te scoren, stand 7-1.


Daar werden de Emmer mannen niet vrolijk van, doch wel vechtlustig. Naast de bemoedigende woorden van Emmer coach Ralph Seijkens, lieten de Emmer supporters van zich horen. Heel langzaam herpakte het Bedrocks team zich waarbij de eindstand in de 6e inning 8-4 was. In de 7e inning gingen aan Emmer zijde alle remmen los, waar bij maar uit maar liefst 13 slagbeurten 10 punten werden gescoord. Inmiddels had ook pitcher Strick zich hersteld en zo wist Robur slecht 1 punt te maken.


In de 9e en laatste inning, waarbij Robur de 56 jarige Pitcher Hans Kunnen in stelling bracht, wist Bedrocks mede door een prachtige 3- honkslag van catcher Roeland v/d Toom nog 1 honkloper over de thuisplaat te brengen, wat de eindstand bepaalde op 9-15.  Zondag aanstaande 14.00,  ligt er op de Meerdijk de prachtige uitdaging om met de zelfde teamspirit en een volledige bezetting te winnen van de nummer 3, HCAW uit Bussum.
Dames.

De Emmer softbalsters wonnen op de Meerdijk in een attractieve wedstrijd met 9-2 van het Asser Pioneers. Het tweede Bedrocks honkbalteam won woensdagavond met op de Meerdijk met 16-6 van het Groninger Caribe 3.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda