Judoka’s Vos vooraan bij het Hunebedtoernooi.

BORGER - Negen judoka,s van Vos kwamen op het erepodium tijdens het zogenaamde Hunebed judo toernooi. Dit toernooi werd voor de 39e keer georganiseerd door judo vereniging Borger. Laura Hidding, Dimitri Boer en Bjorn Harders namen deel als extra voorbereiding op de Noordelijke kampioenschappen tot 18 jaar welke zaterdag aanstaande worden gehouden in Roden.

Laura en Bjorn werden 1e en Dimitri behaalde de 3e plaats. Bij de jeugd tot 12 jaar was Alex Wakker in een uitstekende vorm. Met allemaal ippons scorende wist hij ook een 1e plaats te behalen.

Bente Wittendorp werd 2e bij de dames tot 15 jaar. Finn Wieringa, Jay langerijs en Nick Langerijs kwamen in de finale ronde. Alle drie mochten de 2e prijs in ontvangst nemen. Dominique Peters werd in dezelfde leeftijdsgroep 3e.