Vier eerste plaatsen Vos judoka’s in Assen

ASSEN - Tijdens het zogenaamde Bartje judo toernooi in Assen behaalden de judoka’s van Vos vier keer goud. Ook werden er nog twee keer een zilveren en een bronzen medaille gewonnen. Mark Breider deed het bij de heren senioren in het zwaargewicht weer goed. Na een lange periode van niet op de wedstrijdmat, door veel studie en werk, besloot hij in Assen weer mee te doen.


Breider bereikte de finale en kwam daar de twintig kilo zwaardere Robin Bonnes uit Almelo tegen. Dat ging goed maar Mark kwam wat ongelukkig in een houdgreep terecht waaruit hij niet meer kon ontsnappen. Toch knap om direct weer zilver te behalen na deze lange afwezigheid. Nick Langerijs was bij de jongens in uitstekende vorm en won daarbij zeer overtuigend al zijn wedstrijden en daarmee dus goud.

Ook zijn broer Jay kwam in een andere klasse tot dezelfde prestatie door hierin eerste te worden, en de jongste broer Shane behaalde nog een gedeelde derde plaats en brons. Lois Klein deed wat van haar verwacht werd en blijft dit seizoen alleen maar winnen. Ook nu kwam zij op het hoogste trap van het erepodium. Bij de dames tot achttien jaar werd Annabel Weber eerste en Floor Maats werd hier tweede.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda