Veel judo prijzen voor Judoschool Vos in Beilen

BEILEN Judovereniging Vos behaalde tijdens het zogenaamde Lente toernooi in Beilen in totaal achttien prijzen. Dit in het gewone toernooi en het opstaptoernooi voor startende wedstrijdjudoka's. Bij de senioren was Dave van Lier weer goed bezig. Helaas verloor hij de finale en dus tweede. Opmerkelijk was wel de start bij de senioren van Nick en Jay Langerijs.


Na een lange periode van afwezigheid op de wedstrijdmat lieten beiden zien dat zij weer terug willen komen op hun oude succesvolle niveau. Jay nam direct al brons mee en oudere broer Nick kwam net in punten tekort om op het podium te komen. De jongere judoka's scoorden ook prima. Bij de beginnende judoka's was het eveneens weer een goed resultaat.

Nieuw waren de jonge dames Eliana Kappers met een eerste en Sill Arends met een tweede plaats. Ze wonnen vier partijen en kwamen in de finale tegen elkaar. Eliana won deze finale op beslissing. Uitschieters waren er ook. Sophie Klaver en Klea Cani werden beiden eerste met uitstekend judo.

Resultaten Vos judoka's: 1e Kevin klaver, Klea Cani, Luca Hemel, Rick Jonker, Bram van der Belt, Sophie Klaver, Eliana Kappers. 2e Renzo Schirru, Sill Arends, Kaylee Weerman, Dave van Lier. 3e Lorena Schrik, Jay langerijs, Lars Oldewening, Denzel Reurink, Jasmijn Wijnands, Giovanni Jagt en Emilio Weerman.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda