Judoka Angelo Kleinjan in de lift.

HOOGEVEEN - Angelo Kleinjan won in Hoogeveen 19 dec. de klasse tot 66 kg. Met fraaie ippons liet de judoka van Vos zien dat er een grote progressie is in resultaten . Na een jaar van hard trainen komt de achttien jarige Emmenaar tot de resultaten die van hem worden verwacht. Vorige week in Hoogezand 12 dec wist hij het de noordelijke topjudoka, s al knap lastig te maken en eindigde met een 3e plaats, deze keer kwam hij als eerste op het podium. Kleinjan was helemaal goed bezig dit weekend. In Hoogeveen kampioen worden en twee uur later examen doen voor zwarte band, en daarvoor slagen, toont wel dat het met de mentaliteit ook goed zit.
Er waren nog meer fraaie resultaten van de Vos judoka, s in Hoogezand en Hoogeveen. In Hoogezand kwamen judotalent Vera Oosterhuis, Denise van Wieren, Gijs en Bart Engels en Emiel Wehkamp op het erepodium.
In Hoogeveen behaalde naast Kleinjan ook Denise van Wieren een 1e plaats
bij de dames tot 15 jaar .

Vera Oosterhuis werd 2e  in een spannend duel met de 2 jaar oudere ter Schettert die nipt werd verloren. Dave Bonte kwam na zijn verloren strijd tegen clubgenoot Angelo Keinjan goed terug en werd 3e. Yannick Leenders wist met knap judo 2e te worden in de klasse tot 15 jaar , evenals Emiel Wehkamp en Johnno de Jonge. Iwan Leegte werd bij de jeugd 3e.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda