Judoka's Vos goed in Erfurt, Almelo en Beilen

KLAZIENAVEEN - Voor de judoka,s en begeleiding van judovereniging Vos was het een druk weekend. In drie plaatsen was de vereniging actief op de wedstrijdmat. Michelle Benjamins presteerde goed in Erfurt tijdens het Internationaler Th?ringen Pokal. Zij won achtereenvolgend van de Duitse deelneemsters Kleidorfer, Heizel en Dudziak. Zij verloor van de Tsjechische Szarzecov?. Met een grote voorsprong maakte Michelle Benjamins de fout om in de laatste minuut nog een grote aanval te plaatsen. Een overname techniek en daarna houdgreep was het gevolg. Omdat zij van de poulewinnaar had verloren mocht zij nog wel meedoen voor brons. Hier werd van Domanskyte uit Litouwen in de laatste seconden gewonnen. Helaas werd daarna verloren van Jager. Benjamins mag toch terugkijken naar een geslaagd toernooi met een zevende plaats van de 67 Europese deelneemsters.
Rick Nieters uit Klazienaveen stond in Almelo op de mat. De enige judoka die het hem nogal lastig maakte in de klasse tot 81 kg. kwam uit Duitsland. De niet geheel fitte Nieters won alle wedstrijden en hiermee dus goud.

Mark Breider was ook weer goed op dreef in de klasse tot 90 kg. Hij werd in Almelo derde nadat in de finalepoule iedereen gelijk eindigde in gewonnen wedstrijden en daarna de behaalde punten moesten worden geteld. Bij de jeugd kwam Nick de Jong in Beilen op het podium met derde plaats.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda