Judovereniging Kodokan Schoonebeek wilgraag nieuwe judomat

SCHOONEBEEK - Afgelopen zaterdag heeft de judovereniging Kodakan uit Schoonebeek deelgenomen aan het open judotoernooi georganiseerd door judovereniging UKI ?WAZA uit Zandpol. Deze vereniging bestaat 1? jaar en heeft in die korte peridoe al veel bereikt. Op het laatste teornooi werden drie keer een 1e plaats, vijf keer een 3e plaats en driekeer een 3e plaats in de wacht gesleept.

1e plaatsen waren er voor Jesse Rolfes, Rens Schulte, Joran Smit.
2e plaatsen werden behaald door Koen Kolmer,  Vera Steffens, Stef Lanjouw, Jarno Beuker, Hidde Drost.
3e plaatsen gingen naar Elise de Groot, Florian Grevenstuk, Marieke Lanjouw

Onze levendige vereniging is nog op zoek naar sponsoren. We hebben namelijk een eenmalige bijdrage nodig voor een nieuwe judomat. Door een eerdere sponsor actie zijn we ruim over de helft gekomen wat we nodig hebben. Graag zien wij nog meer sponsoren die ons als vereniging en met name de kinderen steunen in hun sport, en er mede voor te zorg dragen dat meerdere sportvormen mogelijk zijn en blijven voor iedereen.

Judo is onspannend, leerzaam, en geeft plezier voor iedereen. Tevens willen wij ook vanaf 1 januari ouderen en Gehandicapten in de gelegenheid stellen om Judo lessen te volgen bij  kodokan  Meld je aan via:
www.kodokan-schoonebeek.eu of www.kodokan-schoonebeek.hyves.nl of via 0612558177 of tijdens de les uren
e-mail: kodokan.schoonebeek@gmail.com   maar je kunt ook gewoon even langs komen tijdens onze lesavonden in het oude gemeentehuis te Schoonebeek. 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda