EKC 2000 maakt competitie in modderbad

EMMEN - Na lang wikken en wegen besloot de scheidsrechter toch dat er gespeeld ging worden op een zeer matig veld waar voorzichtigheid geboden was. Balans was vrijwel niet te vinden voor een schot en aanzetten voor een actie was al bijna onmogelijk.

Na 1-1 en 3-3 liep EKC2000 uit naar een terechte 3-5 voorsprong. Het spel was goed gezien de omstandigheden en uit veel kansen wisten we redelijk tot scoren te komen. Na de 5-5 echter wist het stug en statisch spelende Thrianta met verre afstandsschoten een run van 5 te maken en uiteindelijk op 10-6 te komen. De rust brak aan met een 10-7 achterstand.

Na de rust wist EKC2000 heel langzaam dichterbij te komen wat uiteindelijk in een 15-14 tussenstand resulteerde met nog een kwartier te spelen. Ook nu dachten we het wel even te kunnen doen en lieten Thrianta wederom een vijftal schoten van ver scoren.

Deze achterstand kwamen we niet meer te boven en iets geflatteerd maar wel terecht verloren we met 23-15.
Korfballend gaan we langzaam de goede kant op maar tegenslagen verwerken is nog een puntje waar we aan gaan werken. Focus vasthouden op het eigen korfbal is hier toch wel noodzaak. Verder geen paniek maar geloof blijven houden in de ingeslagen weg en die gaat nou eenmaal met ups en downs. Door de vreemde uitslagen staat EKC 2000 nog steeds goed voor op een tweede plek en lijkt het een spannende competitie te worden.