SOPPE OP POLE IN OSCHERSLEBEN

OSCHERSLEBEN - Motocoureur Walid Soppe uit Coevorden vertrekt zondag tijdens beide races van het ADAC Northern Europe Cup Moto3 vanaf de eerste startplaats. Tijdens de eerst verreden kwalificatie op vrijdag wist hij zich al bovenin te nestelen. Op zaterdagochtend wist de Racing Team Freudenberg tijdens de tweede kwalificatie nog eens méér dan een seconde te verbeteren.


Daarmee wist Soppe de eerste positie vast te houden. Het NEC kampioenschap wordt verreden tijdens de German Speedweek waar tevens het WK Endurance op het programma staat.


Walid:

”We hebben goed werk verricht. Op vrijdag had ik de training goed opgebouwd. Ik stond vlak voor tijd nog vierde maar in de laatste ronde kwam ik naar de eerste positie. Zaterdag, tijdens de tweede kwalificatie, wist ik mijn tijd van vrijdag al in de eerste ronde te verbeteren en aan het einde van de sessie was ik zelfs meer dan een seconde sneller. Ik ben blij met dit resultaat maar morgen is de race en dat is het belangrijkste. Ik hoop dat het Freudenberg team dan weer 1, 2, 3 staat!”


(Foto’s Nico Schneider)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda