Lars van Berkel sterk twaalfde in Le Touquet

LE TOUQUET - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de loodzware strandrace van Le Touquet dicht bij een top tien plaats gekomen. Van Berkel reed een dijk van een wedstrijd waarin hij na drie uur strijden tegen de elementen op een twaalfde plaats over de finish kwam.

In de voorbereiding hadden Lars en het Husqvarna SKS team er alles aan gedaan om in deze prestigieuze wedstrijd zo sterk mogelijk voor de dag te komen. Het team straalde rust uit en van Berkel begon dan ook met vertrouwen aan de wedstrijd. Hij startte net buiten de top twintig, kwam in het tweede uur de top vijftien binnen en wist na een sterk eindschot op een mooie twaalfde plaats over de finish te komen.

Commentaar Toine Uijttewaal (teameigenaar): ‘’We zijn zeer tevreden over het resultaat. Dit is een loodzware wedstrijd waarin je de conditie meer dan goed voor elkaar moet hebben. Lars heeft het fantastisch gedaan en ik zie het seizoen dan ook met vertrouwen tegemoet. Ook de Husqvarna maakte geen klap verkeerd en heeft hiermee nog maar eens bewezen dat hij tegen de zware omstandigheden van vandaag is opgewassen. Hans Koenen heeft de motor perfect geprepareerd en samen met Ronald van Liere hebben ze Lars vandaag goed bijgestaan om tot dit resultaat te kunnen komen. Ik wil het hele team en alle sponsoren bedanken voor de energie die we met ons allen in deze wedstrijd hebben gestoken want het is het meer dan waard geweest.’’

Lars zal zich nu gaan voorbereiden op de internationale wedstrijd in Hawkstone Park, Engeland, die op zondag 11 februari verreden wordt.

Uitslag Le Touquet:

1 Milko Potisek

2 Nathan Watson

3 Chamile Chapeliere

4 Daymond Martens

5 Victor Brossier

12 Lars van Berkel


`

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda