Het Podium is geopend

EMMEN - Vanuit de visie van openbaar onderwijs Emmen, ‘Oog voor de wereld’ en de visie op onderwijs is, in samenwerking en medewerking van de Rotaryclub Emmen-Monarch, het idee ontstaan om de kinderen het podium te geven dat ze verdienen. Het team van obs de Brink uit Emmen vindt het belangrijk dat kinderen oog en waardering krijgen/hebben voor eigen en andermans talenten. Het nieuw te bouwen podium biedt hierdoor kansen.


Obs de Brink is een openbare basisschool die in een unieke combinatie samenwerkt met het Expertise Centrum voor Anderstaligen (onlangs als Excellente School gewaardeerd) en de Hesselanden (AZC-school). En dan is er dus een heus podium gerealiseerd door Rotaryclub Emmen-Monarch. Dit nieuwe, zojuist geopende podium is een eerste aanzet om vanuit ‘Oog voor de wereld’ te verbinden met de wereld buiten de school:

Emmen. Dit Atlas Theater in het klein, op basisschool de Brink, helpt mee om de waarde die wordt gehecht aan kunst & cultuur te vergroten. Zo komt er nog meer ruimte en aandacht voor de weeksluitingen, voorlees wedstrijden, kunst- & cultuurmiddagen, Brink's Got Talent, musicals, film- en theatervoorstellingen en andere activiteiten.

Kortom: van alles is er nu mogelijk! Met dit podium en op deze wijze is obs de Brink, met meer dan 30 nationaliteiten, een voorbeeld voor de maatschappij. Zo gunnen we elkaar een podium!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda