Jarno is superfit en de motor is super getuned!

EMMEN - Veel getraind in de winterperiode. Zowel hardlopen als krachttraining. De laatste 2 maand heeft hij minder op de motor kunnen trainen i.v.m. het hele slechte weer in Nederland. Door de hevige regenval waren de banen gesloten. Toch hebben we een aantal clubwedstrijden mee kunnen pakken. Ging heel goed. In Nunspeet 2 clubwedstrijden gereden. Waarvan 1 wedstrijd een 3e plek en de laatste een mooi 1e plek! Ook in Westerbork heeft Jarno zich laten zien met 2 wedstrijden waarmee hij een 2e en een 1e plek wist te behalen!


Afeglopen zondag al heel vroeg in het seizoen, de eerste ONK in het Brabantse Gemert. Erg vroeg in het jaar voor de competitie. Maar ivm de kwalficatie voor The Dutch Masters of Motorcross is deze wedstrijd zo ingepland.
Dat maakte wel dat er met een enorm harde baan en vorst in de grond gereden moest worden. Linke soep dus! Dat heeft Jarno ook dusdanig ondervonden. Doordat hij geen grip had met de motor is hij de eerste manche en de tweede manche hard onderuit gegaan. Met een dik been en dikke lip als gevolg.

De tweede manche kwam hij echter wel met een goeie start weg. Dit zit er nog steeds in! Reed strak op een 16e plek met vooruitzicht op nog een aantal plekken in te pikken gezien de rijders die nog voor hem reden. Door de valpartij moest hij deze plek laten gaan. CrossBril stuk maar wel weer op die motor stappen met dikke lip!
Hij plaatste zich in de training mooi voor de A groep. De eerste groep snelste rijders van de 60 rijders die meededen. In deze groep zijn de punten te behalen voor de dutch masters! Deze mooi te pakken.

Door de valpartijen heeft Jarno het uiteindelijke met een totaal 35ste plek moeten doen. Helaas geen begin zoals hij gehoopt had, want Jarno is super gemotiveerd en weet dat hij hoger kan. Gelukkig werkt alles aan zijn lichaam naar de valpartijen nog prima! Van hieruit a.s. zondag naar het Brabantse Boekel. Ook ivm de vorst in de grond een wegrace baan! Afgelopen week veel getraind om de wegrace baan beter onder de knie te krijgen! (eigen foto's)

Met sportieve groet,
MX team 38 Bos

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda