Wisselende successen Gebben Van Venrooy Kawasaki

ROGAT - Het Gebben Van Venrooy Kawasaki team was dit weekend in verschillende kampioenschappen actief. In Arco di Trento stond Alessandro Lupino aan de start in het Italiaanse Kampioenschap. Nadat de regenval ervoor zorgde dat de manche zaterdag ingekort werd zat er na een valpartij bij de start niet meer in dan een 7de positie. Op zondag werd de 2de manche verreden en daar stelde de Kawasaki rijder orde op zaken en sloot de manche af met een zege en neemt hiermee de leiding in het Italiaanse Kampioenschap.


In Markelo kwamen de andere teamleden in actie in de Dutch Masters. Door de weersomstandigheden van de afgelopen weken lag het circuit er verraderlijk bij. In de 85cc was het Sem de Lange die aan het starthek verscheen. Sem was niet helemaal blessurevrij en dit zou hem parten blijven spelen. Na een 15de trainingstijd verbeet de jonge Kawasaki-rijder de pijn en finishte op een 28ste positie. Na overleg werd er besloten niet meer te starten de tweede manche.

Voor Marcel Conijn en Bastian Boegh Damm was het een mooie testcase om te kijken waar men nu precies staat in het sterke Internationale veld. Bastian voelde zich iets beter thuis op het verraderlijke circuit en zette de Kawasaki op een 14e positie in de tijdtraining. Marcel Deed niet veel onder en perste er een 19de tijd uit. Bastian voelde zich goed onder deze omstandigheden en finishte tijdens de manches als 15e en 12e. Marcel had na een paar valpartijen meer moeite met het juiste ritme en finishte als 27e en 18e. In de tussenstand neemt Bastian de 12de positie in en Marcel de 24ste.

Voor Maxime Desprey was het de eerste kennismaking met het circuit in Markelo. In de tijdtraining leek Maxime zich snel te kunnen aanpassen aan het circuit en zette een mooie 12de tijd op de klok. In beide manches kwam er niet helemaal uit wat de Fransman zich had voorgenomen. Slechte starts zorgden ervoor dat Maxime tweemaal aan een inhaalrace moest beginnen. Een 11de en een 10de positie zorgden voor een 10de plaats in de tussenstand van de Dutch Masters.

Dit weekend komen Maxime Desprey en Alessandro Lupino in actie tijdens de GP van Europa in Valkenswaard.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda