Rookies Gebben Van Venrooy scoren goed in Mill, Blessure Maxime Desprey

ROGAT - Maxime Desprey van het Gebben van Venrooy Kawasaki team heeft tijdens de derde wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Mill een kleine blessure opgelopen. Tijdens de kwalificatietraining stootte de Fransman zijn vinger en hield daar last van. Maxime probeerde het nog wel in de eerste manche maar stuurde zijn Kawasaki na een aantal ronden de baan uit en besloot de rest van de dag niet meer in actie te komen.Marcel Conijn en Bastian Boegh Damm kwalificeerden zich moeiteloos met een 15e en een 27e positie voor de wedstrijd. Bastian verliet in de eerste manche de wedstrijd na 4 ronden met een mechanisch probleem. Marcel daarentegen knokte zich na een slechte start terug tot een 16e positie.

In de tweede manche was het Bastian Boegh Damm die na een goede start lang stand hield in de top tien. Door vermoeidheid moest hij het tempo iets laten zakken maar uiteindelijk finishte de jonge Deen op een mooie 11e positie. Marcel zijn race leek een kopie van de eerste manche en finishte wederom op een 16e positie. Voor beide rijders staat aankomend weekend de derde wedstrijd om het EMX250 Kampioenschap op het programma in Letland.

De jongste telg uit het Gebben Van Venrooy Kawasaki Team, Sem de Lange, liet zich goed zien in Mill. Na een uitstekende 6e tijd in de kwalificatie liet Sem zien dat het met de snelheid wel goed zat. Tijdens de eerste manche sleepte Sem er een mooie 7e positie uit. In de tweede manche was Sem erop gebrand om dit te evenaren of te verbeteren. Na een redelijke start vond de kleine Kawasaki-rijder niet zijn ritme en kwam als 11e over de finish. Al met al keek hij tevreden terug op deze wedstrijd.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda