Alessandro Lupino op karakter in de punten in GP van Engeland

ENGELAND - De Italiaanse Kawasaki-rijder Alessandro Lupino heeft een lastig weekend beleeft tijdens de Grand Prix van Engeland. In de vrije training en de tijdtraining zette de Italiaan op de Gebben van Venrooy Kawasaki een mooie 8e positie neer. Tijdens de start van de eerste manche kwam Lupino enigszins in het gedrang terecht in de eerste paar bochten. Na een paar ronden vond hij zijn ritme en stormde de top tien binnen en kreeg aansluiting met de groep rijders voor hem. Marcel Conijn begint dit jaar aan zijn eerste volledige Grand Prix seizoen in de MX2 klasse.

Echter in een poging iemand te passeren raakte de Italiaan de controle kwijt over de Kawasaki met als gevolg een flinke val waarbij hij geraakt werd door zijn eigen achterwiel.


Na een medisch onderzoek werd besloten toch van start te gaan in de tweede manche. Op karakter werd er nog een 13e plaats uitgesleept. Teleurgesteld over het verlopen weekend en het verbijten van de pijn hoopt Lupino komend weekend in Valkenswaard beter voor de dag te komen.

Voor Marcel is het vooral belangrijk om in de eerste paar wedstrijden veel ervaring op te doen en te wennen aan het WK niveau. Met een 32e en een 31e plek beleefde de Terschellinger dan ook zijn vuurdoop. Komend weekend staat Marcel aan de start tijdens de Grand Prix in Valkenswaard.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda