Streuer scoort zevende en vijfde plaats

ROLDE - Team Streuer heeft op de Pannonia Ring in Hongarije de twee WK-races niet geheel voldaan kunnen afsluiten. Problemen met de elektronica van zijn machine zorgden ervoor dat de resultaten niet optimaal waren. In de sprintrace zaterdag werden Bennie Streuer (Grolloo) en bakkenist Kevin Rousseau (Frankrijk) zevende en in de Goldrace van zondag werd het duo vijfde.


Tijdens de eerste kwalificatie kwamen dezelfde problemen naar boven als een week geleden op het circuit van Zolder tijdens de IDM-races. De motor hield qua snelheid in, zodat de tijden die Bennie op de klokken zette te wensen over lieten.

Vanaf de zevende startplaats begon hij met Rousseau aan de sprintrace. Door iets te veranderen in het elektronische circuit van zijn machine had Streuer gehoopt dat het euvel was verholpen, maar tijdens de wedstrijd keerde het mankement terug.

“Ik merkte dat de uitlaten te warm werden. Voor mij een teken dat het waarschijnlijk aan een sensor van de airbox ligt. Ik ben blij dat de problemen niet geleid hebben tot een kapot motorblok”, zei Bennie Streuer over zijn eerste wedstrijd. (foto Mark Walters)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda