Dani Hoffard aankomend weekend eindelijk van start in het Nederlands Kampioenschap Quads

BARGER OOSTERVELD - Het heeft door het corona virus lang geduurd voordat Dani Hoffard van start kon gaan in het Nederlands Kampioenschap Quads maar aankomende zondag gaat het seizoen eindelijk van start op het prachtige circuit van Oss. Nadat Hoffard vorig seizoen een mooie stijgende lijn liet zien, heeft hij deze winter hard gewerkt zodat hij deze lijn dit jaar door kon trekken. Echter door het corona virus is er dit jaar nog geen wedstrijd gereden waardoor de seizoenstart aankomend weekend zal plaats vinden.


Hoffard heeft de laatste maanden zeker niet stil gezeten. Ondanks dat er geen wedstrijden waren, mocht er wel gewoon getraind worden en dit heeft hij veelvuldig gedaan. Door al deze trainingen kijkt hij met vertrouwen uit naar de eerste wedstrijd van het seizoen in Oss!


Naast de wedstrijd in Oss zijn er nog twee wedstrijden om het Nederlands Kampioenschap Quads en deze zijn op 4 oktober in Varsseveld en op 18 oktober in Lierop. We houden u op de hoogte over de verrichtingen van Dani.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda