Motorsport

Lars van Berkel zevende in de eindstand van de Dutch Masters 500

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de eindstand van de Dutch Masters of Motocross 500 op een zevende plaats geeindigd. Van Berkel kwam tijdens de finale op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde in beide manches van ver buiten de top tien terug naar een achtste plaats en scoorde hiermee hetzelfde aantal punten als de zesde man in het dagklassement.
Reageer!

Maxime Desprey loopt blessure op tijdens de Zwarte Cross

ROGAT - De Fransman Maxime Desprey heeft tijdens de tweede manche van de Dutch Masters op de Zwarte Cross een vervelende enkelblessure opgelopen. De Kawasaki-rijder verdraaide zijn enkel in de eerste ronde van de tweede manche en moest hierdoor noodgedwongen opgeven.
Reageer!

Lupino laat sterke indruk achter met 7e positie in Indonesië

ROGAT - De Italiaanse Kawasaki rijder Alessandro Lupino heeft tijdens de Grand Prix in Indonesië een hele mooie zevende plaats behaald in het dagklassement. Tijdens alle trainingen liet de Gebben Van Venrooy Kawasaki rijder zien zich goed thuis te voelen op het snelle maar verraderlijke circuit. In de kwalificatietraining zette Lupino de Kawasaki op een hele mooie zesde positie neer. Hier liet hij zien dat het met de snelheid wel goed zat.
Reageer!

2e plaats op ONK 500 voor Lars van Berkel

LELYSTAD - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Lelystad op een tweede plaats geeindigd. Van Berkel was in beide manches in de kopgroep te vinden, wat resulteerde in een derde en een tweede plaats
Reageer!

Lupino scoort goed in Pankal Pinang

INDONESIË - De 12e wedstrijd in het wereldkampioenschap werd afgelopen weekend verreden in Indonesië. Pankal Pinang was het toneel waar het MXGP circus was neergestreken. Indonesië staat bekend om de vele regen en wisselende omstandigheden. Vrijdag regende het de gehele dag en iedereen maakte zich op voor een natte GP. Lupino scoort goed in Pankal Pinang
Reageer!

Lars van Berkel komt dichtbij zege in het ONK in Veendam

WQAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Veendam dichtbij de eindzege gekomen. Van Berkel wist in beide manches als tweede over de finish te komen, waarmee hij de dagzege gepakt zou hebben.
Reageer!

Wisselend succes Gebben Van Venrooy Kawasaki in Italië

ROGAT - In het Italiaanse Ottobiano stond voor het Gebben Van Venrooy team de elfde wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP op het programma. Onder tropische omstandigheden werd deze wedstrijd verreden, wat het extra zwaar maakte.
Reageer!

Lastige thuis Grand Prix voor Maxime Desprey

ROGAT - De tiende wedstrijd om het wereldkampioenschap motorcross werd verreden in het Franse St. Jean d‘Angely. Dit was de thuiswedstrijd voor Maxime Desprey. De Franse Kawasaki-rijder had hoge verwachtingen van deze wedstrijd maar een koortsaanval op vrijdag zorgde ervoor dat hij alles behalve fit was.
Reageer!

Succesvol weekend William Kruit

LOPPERSUM - Weer een succesvol weekend voor William en Delina Kruit uit Emmer Compascuum. Zaterdag 9 juni reden ze een grasbaanrace in Loppersum. William werd in de series van de specials nationalen 500cc eerste en tweede en plaatste zich daarmee rechtstreeks in de A-finale. Door een valpartij van een Duitse collega rijder in de A-finale hadden ze een herstart.
Reageer!

Dubbele manchezege voor Lars van Berkel in het ONK 500 in Den Dungen

DEN DUNGEN - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft zijn eerste dubbele mancheoverwinning in een wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap binnen. Afgelopen zaterdag zegevierde de crosser uit Veghel op het circuit van Den Dungen en maakte hiermee belangrijke punten goed in de strijd om de titel.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda