Motorsport

Danny van den Bosse wint supercross in Goes

WAALWIJK - Danny van den Bosse van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft de 85cc klasse bij de supercross in Goes gewonnen. Op vrijdag miste hij de zege en sloot hij de dag af als tweede maar op zondag kon hij zijn draai beter vinden in de whoops en dit leverde hem de zege op!
Reageer!

Het Husqvarna SKS Racing NL team brengt ervaring en talent samen in 2019

WAALWIJK - Ook in 2019 gaan de inmiddels onafscheidelijke partners Husqvarna Motorcycles NL en SKS / 4-Stroke MX Service weer samenwerken. Na een succesvol eerste jaar op de krachtige Husqvarna FC 450 machine is er ook voor 2019 overeenstemming bereikt met Lars van Berkel.
Reageer!

Lars van Berkel sterk zevende in Red Bull Knock Out

SCHEVENINGEN - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS team is in de Red Bull Knock Out in Scheveningen op een zevende plaats geeindigd. Van Berkel reed een sterke wedstrijd maar kwam tijdens de wedstrijd hard ten val met een andere rijder waardoor er een minuut verloren ging. Na deze valpartij herstelde hij zich goed en wist de wedstrijd op een sterke zevende plaats af te sluiten.
Reageer!

Lars van Berkel wint strandrace Lemmer

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft een succesvol weekend achter de rug. Op zaterdag won hij de strandrace van Lemmer en op zondag mocht hij plaats nemen in de sterk bezette MON-wedstrijd in Reusel.
Reageer!

Derde plaats voor Team Streuer

OSCHERLEBEN - Met de derde plaats in de slotrace van het wereldkampioenschap wegrace voor zijspannen heeft Bennie Streuer uit Grolloo de vierde plek in de eindstand veilig weten te stellen. Met zijn Franse passagier Kevin Rousseau reed de Drent op het Duitse Circuit Oschersleben een soevereine wedstrijd waarin hij zijn derde plek in de race prima kon vasthouden.
Reageer!

Lars van Berkel wint ONK 500 in Halle

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing team heeft zaterdag het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Halle weten te winnen. Van Berkel pakte de zege met een derde en een eerste plaats in de manches.
Reageer!

Geslaagd optreden Gebben van Venrooy Kawasaki in Assen

ASSEN - Voor het Gebben Van Venrooy Kawasaki team was de MXGP in Assen op meerdere fronten een geslaagd evenement. De ca. 200 uitgenodigde gasten hebben kunnen genieten van al het motorsport spektakel wat voorbij kwam en waren getuige van de presentatie van de line-up van het team voor 2019.
Reageer!

De ONK Speedway in Veenoord

VEENOORD - De Nederlandse top heeft zich aangemeld om de ONK-wedstrijd op 28 en 29 september te verrijden in Veenoord. Het is voor de organisatie een grote vraag wie de wedstrijd zal winnen mede omdat het om de tweede en laatste wedstrijd gaat in het kampioenschap. De eerste wedstrijd is verreden in het Belgische Heusden-Zolder met daar als Nederlandse winnaar Henry van der Steen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda