Motorsport

Goed debuut William Kruit op de 500cc speedwaymachine

VEENOORD - William Kruit uit Emmer Compascuum reed zaterdagavond zijn eerste speedway wedstrijd op een 500cc machine. Hij had ondanks wat mechanische probleempjes een topdag in Veenoord. In de eerste serie moest hij genoegen nemen met een 3de plek.
Reageer!

Goed debuut William Kruit op de 500cc speedway

VEENOORD - William reed zaterdagavond zijn eerste speedway wedstrijd op een 500cc machine. Hij had ondanks wat mechanische probleempjes een topdag in Veenoord. In de eerste serie had hij een matige start en moest genoegen nemen met een 3de plek. In de tweede serie kon hij bij de start de motor niet op zijn plaats houden door wat koppelings problemen en veroorzaakte een valse start.
Reageer!

Sven van der Mierden pakt eerste zege in het ONK MX1 in Veendam

VEENDAM - Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in het Open Nederlands Kampioenschap MX1 in Veendam zijn allereerste zege in de 450 klasse weten te pakken. Van der Mierden won beide manches en pakte hiermee het maximale aantal punten.
Reageer!

ONK Speedway in Veenoord

VEENOORD - De ONK Speedway 2017 De ONK Speedway editie 2017 belooft een grandioos spektakel te worden. In het hoofdprogramma wordt er gestreden om de Nederlandse titel. Het is een wedstrijd met een geheel eigen karakter, mede omdat het evenement onder kunstlicht wordt verreden.
Reageer!

Tweede plaats voor WIlliam Kruit

JOURE - Afgelopen zaterdag reed William in Joure in de klasse special nationalen. De eerste manche wist hij met bijna een halve baan voorsprong te winnen. De 2e en de 3e manche had hij een mindere start en nam hij geen extra risico’s en nam genoegen met een keurige 2e plaats.
Reageer!

SOPPE OP POLE IN OSCHERSLEBEN

OSCHERSLEBEN - Motocoureur Walid Soppe uit Coevorden vertrekt zondag tijdens beide races van het ADAC Northern Europe Cup Moto3 vanaf de eerste startplaats. Tijdens de eerst verreden kwalificatie op vrijdag wist hij zich al bovenin te nestelen. Op zaterdagochtend wist de Racing Team Freudenberg tijdens de tweede kwalificatie nog eens méér dan een seconde te verbeteren.
Reageer!

Motorcrosser Sem de Lange elfde mét gekneusde knie

EMMERCOMPASCUUM - Sem de Lange (13) is zondagmiddag op het circuit van MC Motodrome in Emmer Compascuum elfde geworden in de 85cc klasse tijdens de Dutch Masters of Motocross in Emmen.
Reageer!

Team Drugsadvies Sidecarshop Racing met lege handen

Teleurgesteld zijn Kees Endeveld (Grolloo) en Jeroen Remmé (Ens) zondag uit Duitsland teruggekeerd. Mechanische pech maakte zowel zaterdag als zondag een einde aan hun plan veel punten voor het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) in de zijspanklasse te scoren. Op de Nürburgring bleef het duo met lege handen.
Reageer!

Masters of Motorcross op de Pottendijk

EMMEN – Vandaag en morgen 14 mei wordt op het crosscircuit de Pottendijk de derde wedstrijd in het kader van de Dutch Masters of Motorcross worden verreden. Bij deze motorcross komen in de MX1 veel coureurs uit de wereldtop aan de start waaronder de Fransman Gautier Paulin, de Rus Evgeny Bryshev en de Nederlandse toppers Glenn Coldenhoff en Jeffrey Herlings die na een aantal wereldtitels in de MX2 de overstap naar de zwaardere klasse heeft gemaakt.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda