Motorsport

EMD Racing Kawasaki team boekt goede resultaten in het NK 85cc in Delfzijl

DELFZIJL - Het EMD Racing Kawasaki team heeft met Scott Smulders en Sem de Lange een goede voorlaatste wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap 85cc in Delfzijl gereden. Scott Smulders wist met een vijfde plaats in de eerste manche een top vijf plaats te scoren en werd in de tweede manche na een foutje in de laatste ronde negende. Sem de Lange begint zich steeds beter thuis te voelen op de 85cc machine en wist na twee constante manches elfde te worden in het dagklassement.
Reageer!

Zaterdag 24 september weer Gouden JOPA Helm 2016

VEENOORD - De Gouden JOPA Helm editie 2016 belooft weer een grandioos spektakel te worden. In het hoofdprogramma wordt er gestreden om de Gouden, Zilveren en Bronzen Jopa Helm. Een trofee die elke rijder in zijn prijzenkast wil hebben. Het is een wedstrijd met een geheel eigen karakter, mede omdat het evenement onder kunstlicht wordt verreden. Het lijkt bijna onvoorstelbaar om met 130 km per uur, zonder remmen en vol gas de bocht in te denderen, maar de 16 coureurs die gaan strijden om de Gouden JOPA Helm doen dat wel. De wedstrijd is verdeeld over 20 heats. De vier beste coureurs rijden vervolgens twee finale heats, waarbij de kans bestaat op een run-off.
Reageer!

EMD Racing Kawasaki team boekt goede resultaten in het NK 85cc in Delfzijl

DELFZIJL - Het EMD Racing Kawasaki team heeft met Scott Smulders en Sem de Lange een goede voorlaatste wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap 85cc in Delfzijl gereden. Scott Smulders wist met een vijfde plaats in de eerste manche een top vijf plaats te scoren en werd in de tweede manche na een foutje in de laatste ronde negende.
Reageer!

Carduso Capital investeert in PureIMS

GRONINMGEN - PureIMS (Pure Inhalation Medication Systems) heeft additioneel kapitaal aangetrokken van het Carduso Capital investeringsfonds voor de ontwikkeling en commercialisatie van de unieke Twincer® droog poeder inhalatie technologie.
Reageer!

Husqvarna SKS Racing NL Team domineert het NK MX2 in Markelo

MARKELO - Sven van der Mierden en Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team hebben het Nederlands Kampioenschap MX2 in Markelo gedomineerd. Van der Mierden wist beide manches te winnen voor van Berkel en dit zorgde ervoor dat ze beiden aan het einde van de dag plaats mochten nemen op het podium.
Reageer!

Max Tubben(14) op weg naar Duits kampioenschap Karten

OSCHERSLEBEN – In het afgelopen weekend werd in motorsport arena in Oschersleben de voorlaatste wedstrijd verreden om het DKM kampioenschap en de 14-jarige Max Tubben uit Nieuw Weerdinge stal daar twee dagen de show.
Reageer!

William Kruit wint drie manches in Noordwolde

NOORDWOLDE -0 september stond William Kruit uit Emmer Comapscuum in Noordwolde aan de start. Hij wist alle 3 manches met ruime voorsprong te winnen. Hij heeft nog 2 wedstrijden te gaan, namelijk 24 september in Veenoord en 25 september in Roden. Op dit moment staat William met 16 punten voor op de 2de man, door 10 van de 11 wedstrijden te winnen.
Reageer!

Nederlands Kampioenschap Jeugd Trial in Diphoorn

DIPHOORN - Op zondag 9 oktober organiseert de Trialclub Zuid-Oost Drenthe de achtste ronde voor het Nederlands Kampioenschap Jeugd trial 2016. Dit vindt plaats op de prachtig gelegen en uitdagende trialbaan aan de Meulenkampweg in Diphoorn.
Reageer!

Heikki van den Berg Nederlands Kampioen MX1 Cup

VARSSEVELD - Heikki van den Berg van het Husqvarna SKS Racing NL Team is in Varsseveld Nederlands Kampioen MX1 Cup geworden. Van den Berg heeft een sterk seizoen achter de rug waarbij hij de meeste wedstrijden van het kampioenschap heeft gedomineerd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda