Motorsport

Lars van Berkel eerste leider in het ONK 500

MILL - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Mill gedomineerd. Na het vallen van het starthek in de eerste manche stuurde hij zijn SKS Husqvarna als leider door de eerste bocht.Gelijk ging het rijden soepel en dit zorgde ervoor dat hij een gat kon slaan op de tweede man. Door een straf tempo aan te houden werd zijn voorsprong groter en groter en dit zorgde ervoor dat hij de manche won met een voorsprong van 43 seconden.
Reageer!

Solide GP van Argentinië voor Alessandro Lupino

ARGENTINIE - Alessandro Lupino van het Gebben van Venrooy Kawasaki team is het Grand Prix seizoen degelijk begonnen ondanks zijn opgelopen enkelblessure enkele weken terug. Het was te zien dat hij wat ritme miste maar reed op karakter een goede wedstrijd.
Reageer!

Lars van Berkel pakt de winst in wintercross Groesbeek

GROESBEEK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft de wintercross in Groesbeek op zijn naam geschreven. Van Berkel wist beide manches te winnen en pakte hiermee voor de eerste keer in zijn carriere de totaalzege in deze voorjaarscross.
Reageer!

Lars van Berkel maakt goede seizoenstart in Hawkstone Park

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in het Britse Hawkstone Park een goede start gemaakt van zijn seizoen. Van Berkel maakte gedurende de dag een mooie stijgende lijn door en wist negende te worden in de tweede manche en kwam in de sterk bezette superfinale als twaalfde over de finish!
Reageer!

Benoit Paturel mist de Grand Prix van Argentinie

ROGAT - De Gebben Van Venrooy Kawasaki rijder Benoit Paturel zal niet starten tijdens de eerste GP in Argentinië. De Fransman is gisteren geopereerd aan beide armen. Het kapsel in de armen zorgde ervoor dat er onvoldoende doorbloeding mogelijk was en hierdoor werd hem het rijden onmogelijk gemaakt.
Reageer!

Danny van den Bosse wint supercross in Goes

WAALWIJK - Danny van den Bosse van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft de 85cc klasse bij de supercross in Goes gewonnen. Op vrijdag miste hij de zege en sloot hij de dag af als tweede maar op zondag kon hij zijn draai beter vinden in de whoops en dit leverde hem de zege op!
Reageer!

Het Husqvarna SKS Racing NL team brengt ervaring en talent samen in 2019

WAALWIJK - Ook in 2019 gaan de inmiddels onafscheidelijke partners Husqvarna Motorcycles NL en SKS / 4-Stroke MX Service weer samenwerken. Na een succesvol eerste jaar op de krachtige Husqvarna FC 450 machine is er ook voor 2019 overeenstemming bereikt met Lars van Berkel.
Reageer!

Lars van Berkel sterk zevende in Red Bull Knock Out

SCHEVENINGEN - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS team is in de Red Bull Knock Out in Scheveningen op een zevende plaats geeindigd. Van Berkel reed een sterke wedstrijd maar kwam tijdens de wedstrijd hard ten val met een andere rijder waardoor er een minuut verloren ging. Na deze valpartij herstelde hij zich goed en wist de wedstrijd op een sterke zevende plaats af te sluiten.
Reageer!

Lars van Berkel wint strandrace Lemmer

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft een succesvol weekend achter de rug. Op zaterdag won hij de strandrace van Lemmer en op zondag mocht hij plaats nemen in de sterk bezette MON-wedstrijd in Reusel.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda