Motorsport

Sven van der Mierden dertiende in de Dutch Masters in Mill

MILL - Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Mill op een dertiende plaats geeindigd. In beide manches kwam hij van rond de vijftiende plaats terug naar voren en haalde er in beide manches een dertiende plaats uit. Carsten Goedegebure reed in Mill zijn allereerste Dutch Masters wedstrijd omdat hij zich in Axel niet had weten te kwalificeren. Helaas kende hij in de eerste manche tegenslag omdat hij toen vanwege een mechanisch probleem de finish niet haalde. In de tweede manche kwam hij na een valpartij in de beginfase op een eenendertigste plaats over de finish.
Reageer!

Scott Smulders scoort top tien plaats in de Dutch Masters in Mill

MILL - Scott Smulders van het EMD Racing Kawasaki team is in de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Mill een manche in de top tien geeindigd. Smulders reed in de eerste manche een sterke inhaalrace maar zag een top vijftien plaats in rook op gaan door een mechanisch probleem in de laatste ronde. In de tweede manche revancheerde hij zich door op een nette tiende plaats over de finish te komen!
Reageer!

Soppe dicht bij podiumplaats in Jerez

JEREZ - Walid Soppe uit Coevorden heeft een goed openingsweekend van de Red Bull MotoGP Rookies Cup gehad in Jerez. In de kwalificatie kende Soppe nog enkele problemen waardoor hij als elfde aan beide races moest beginnen.
Reageer!

Succes en tegenslag voor Twan Wagenaar in het EK 85cc in Slowakije

SENKVICE(SLOWAK) - Twan Wagenaar van EMD Racing heeft in de tweede selectiewedstrijd om het Europees Kampioenschap 85cc in Senkvice, Slowakije succes en tegenslag gekend. In de eerste manche reed hij een sterke wedstrijd waarin hij op een dertiende plaats over de finish wist te komen. In de tweede manche ging het nog beter en reed hij in de beginfase netjes in de top tien. Helaas kwam hij in het heetst van de strijd hard ten val en kwam daardoor met een pijnlijke knie niet verder dan een vierendertigste plaats.
Reageer!

Sem de Lange op het podium in EK 65cc in Slowakije

SLOWAKIJE - Sem de Lange van het EMD Racing Kawasaki team is in de tweede selectiewedstrijd om het Europees Kampioenschap 65cc Noord/West in het Slowaakse Senkvice op het podium geeindigd.
Reageer!

Lastig openingsweekend voor Soppe in Valencia

VALENCIA - In het eerste raceweekend van het Junior Moto3 World Championship in Valencia is Walid Soppe er niet in geslaagd om punten te pakken. Op het Ricardo Tormo circuit waren er veel ongelukkige momenten, maar liefst vier crashes zorgden voor een desastreus weekeinde.
Reageer!

Twan Wagenaar twaalfde in EK 85cc in Denemarken

SDLAGELSE - Twan Wagenaar van EMD Racing is in de eerste selectiewedstrijd om het Europees Kampioenschap 85cc in het Deense Slagelse op een twaalfde plaats geeindigd. De rijder uit Epe wist in de eerste manche twaalfde te worden maar ging in de tweede manche voor meer.
Reageer!

Husqvarna SKS Racing NL team strijdend voor de punten in de NK's in Lelystad en Horst

LELYSTAD - Het Husqvarna SKS Racing NL team heeft zondag in Lelystad gestreden voor de punten om het Nederlands Kampioenschap MX2 en MX1 Cup. Dit lukte goed met een zesde plaats en een dertiende plaats voor Sven van der Mierden en Carsten Goedegebure in de MX2 klasse en een overwinning voor Heikki van den Berg en een dertiende plaats voor Jeffrey Fijneman in de MX1 Cup klasse. Davey Janssen vocht in het NK Open van de MON in Horst tegen pijn in zijn rug maar wist met een zesde plaats toch veel punten te scoren!
Reageer!

Sem de Lange eerste leider in het Europees Kampioenschap 65cc

STAGEL(DK) - Sem de Lange van het EMD Racing Kawasaki team heeft in het Deense Slagelse de eerste selectiewedstrijd om het Europees Kampioenschap 65cc weten te winnen. De rijder uit Weiteveen had in de eerste manche een flinke strijd om de tweede plaats maar kon er niet langs komen en moest genoegen nemen met een derde plaats.
Reageer!

Twan Wagenaar finisht in de top tien in het NK 85cc in Westerbork

WESTERBORK - Twan Wagenaar van EMD Racing in Emmen is in het Nederlands Kampioenschap 85cc in Westerbork in de top tien geeindigd. In de eerste manche kon hij niet lekker in zijn ritme komen waardoor er niet meer in zat dan een tiende plaats.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda