Grietje Naber wint burgemeestersprijs

ODOORN - De Burgemeestersprijs die tijdens het Zuidenveld in Odoorn werd uitgereikt is dit jaar gegaan naar Grietje Naber uit Nieuw-Weerdinge. De prijs ,een wisselbeker in de vorm van een zilveren-hoed en een trofee, werden aangeboden door de gemeente Borger-Odoorn.


De prijs is volgens jurylid Geert Bouius een zogenaamde stijlprijs voor de leden van het Zuidenveld. Dat Grietje Naber samen met haar paard de prijs heeft gewonnen kwam volgens het jurylid omdat Grietje en haar paard een unieke combinatie vormen. “Grietje is tijdens het rijden heel geconcentreerd en alleen maar met haar paard bezig. Ze kijkt bijvoorbeeld niet naar de jury en het publiek. Daarnaast zit ze heel stijlvol in de wagen waarbij ze haar handen niet beweegt”.

Burgemeester Jan Seton van de gemeente Borger-Odoorn kwam hoogst persoonlijk naar de tentoonstelling om de prijs zelf uit te reiken.

Het Zuidententoonstelling vond dit jaar plaats in Odoorn en is een uniek meerdaags evenement met agrarische insteek welke plaats vindt rond de tweede zaterdag van juli. (foto's Martin Zaagman)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda