Spectaculair finale weekend Drenthe Bokaall en Hengstenshow in Manege de Nörwiek

DALEN - Op 10-11-12 maart is het weer zover: Het finale weekend van de Rabobank Z.O.Drenthe Bokaal 2016-2017. Voor het 16e jaar was manege de Nörwiek, Noordwijk 51a te Dalen de wedstrijdlocatie en PSV de Grootveldruiters de gastheer voor deze bekende competitiewedstrijd. 20 verenigingen en ca 150 combinaties uit de regio geven act de présence .

Op 10-11-12 maart is het weer zover: HET finale weekend van de Rabobank Z.O.Drenthe Bokaal 2016-2017.

Voor het 16e jaar was manege de Nörwiek, Noordwijk 51a te Dalen de wedstrijdlocatie en PSV de Grootveldruiters de gastheer voor deze bekende competitiewedstrijd. 20 verenigingen en ca 150 combinaties uit de regio geven act de présence .

Wie van de 20 verenigingen mag zich de beste vereniging van Z.O Drenthe noemen en wie zijn de 2 beste combinaties per vereniging? En welke 2 ponyruiters gaan met het Jeugd Stimuleringsplan naar huis? Daar komen we op 12 maart pas achter tijdens de uitreiking van de Bokaal en de bekendmaking van de winnaars van de felbegeerde Rabobankdeken.

Dit finale weekend is ditmaal uniek te noemen. Het zaterdagvond programma van 11 maart a.s. bestaat deze keer niet uit springen maar heeft plaats gemaakt voor de grandioze Hengstenshow van Hengstenhouderij Wilting uit Wachtum i.s.m. Paardensport Vereniging de Grootveldruiters. Er is nu sprake van een evenement in een evenement.

Op deze avond worden o.a. de zeer bekende KWPN springhengsten Durango, Irvington, Hampshire én de dressuurhengsten Grimaldi en Hennessy aan het publiek getoond. Maar natuurlijk komen ook de tuigpaardhengsten Fabuleus en Delviro aan bod. Daarnaast zullen nog andere gerenommeerde spring-, dressuur- en tuigpaardhengsten van collega hengstenhouders deelnemen aan deze hengstenshow.

Aanvang van de hengstenshow is 20.00 uur en de toegang is gratis. Alom: een weekend vol paardensport vol met gezelligheid en spektakel!

Programma indeling:

Vrijdag 10 maart va 19.00 uur : Dressuur (M po- M/L Paarden)

Zaterdagochtend 8.00 uur : B dressuur Paarden. Aansluitend B Dre scat D/E en L Dres A/B/C

Zaterdagmiddag : BB t/m M Springen pony’s en paarden

Zaterdagavond 20.00 uur : hengstenshow Fam Wilting isw PSV de Grootveldruiters

Zondag 10 uur: BB en B dressuur Niet Wedstrijdruiters. Aansluitend B Dressuur A/B/C en L Dres cat D/E

Bekendmaking Rabobank Z.O.Drenthe Bokaal ,dekenwinnaars en winnaars van het jeugd Stimuleringsplan om ca 16.30 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda