KERSTSHOW DE GROOTVELDRUITERS DALEN

DALEN – Flowerpower, punk, peace, the 80’s and 90’s en felle kleuren: met deze verrassende combinatie pakt paardensportvereniging De Grootveldruiters te Dalen uit tijdens de kerstshow op zaterdag 16 december 2017. Alles draait om het thema ‘Q-music top 500 van het foute uur, editie 2017’

De altijd drukbezochte kerstshow biedt dit jaar shownummers van zowel eigen leden als gastoptredens van omliggende verenigingen. De meeste verbazingwekkende acts zullen voorbijkomen: schriktraining, voltige, 2– en 3 span, masterspringen, springact met levende hindernissen, een 6-tal en nog veel meer sensationele optredens.

Om de avond nog waanzinniger te maken, zal een western amazone met haar paard verschillende kunsten tonen. Zij heeft meerdere Nederlandse titels op haar naam staan en is meerdere keren uitgezonden naar Europese Kampioenschappen.

De pony’s en paarden hebben er al zin in en onze deelnemers zijn er klaar voor! De genoemde shownummers zijn een kleine greep uit het programma. Bezoekers kunnen van alle optredens genieten vanaf extra verwarmde tribunes en uiteraard weer een sfeervol aangeklede manege.

De kerstshow op zaterdag 16 december wordt gehouden in manege De Nörwiek, Noordwijk 51a te Dalen en begint om 19.30 uur. Na afloop is er een afterparty. Een entreekaartje kost € 5,- inclusief een kopje koffie of thee. De toegang voor kinderen t/m 12 jaar is € 2,50.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda