Titan duidelijk de baas over Bargeres

EMMEN - In de ze zondag 4e klasse D was Titan zondagmiddag een maatje te groot voor Bargeres. Na een 3-1 ruststand wonnen de rood-witten uit Nieuw Weerdinge met 5-2. Binnen enkele minuten was het echter Bargeres dat de leiding nam nadat Titan doelman Raymond Poede te laat was bij een doorbraak in de zestien en de bal op de stip ging.

Good-Old Rob Stiekema liet zich dat kansje niet ontglippen en bracht Bargeres op een 1-0 voorsprong. Het antwoord van Titan kwam in de elfde minuut toen een speler van Bargeres bij een sliding de bal tegen zijn arm kreeg en de scheidsrechter ook toe resoluut naar de stip wees. Bij Titan staat er dan altijd Harm jan Moesker op om dat karwei te klaren. Zonder problemen tekende hij voor de 1-1 stand.

Titan wist dat het nu moest doordrukken en deed dat ook goed. Na een mooie aanval over links was het Rick Hendriks die een goede voorzet gaf en Harm Jan Moesker op de goede plek stond. 1-2. Na de thee wist Titan de draad direct weer op te pakken. Nu was het een aanval over de nadere kant met een voorzet van Peter Stap en ook nu weer stond Harm Jan Moesker weer op de goede plek. 1-3.

Het werd daarna 1-4 door Thijs Over die een steekpass van Rick Hendriks op waarde beloonde. Daarna was het toch nog Bargeres dat via Rob Stiekema op 2-4 kwam uit een hoekschop. Uiteindelijk bepaalde Rick Hendriks de eindstand op 2-5 en daarmee nam Titan verdiend de drie punten mee naar Nieuw Weerdinge.