Albert Zoer: ?TT Hall geweldig?

ASSEN - Net als verleden jaar zal Albert Zoer zijn opwachting maken bij het concours hippique NIC Assen. Hij komt in de ring bij zowel internationale wedstrijden, als ook de rubrieken voor landelijke ruiters. Zoer is vol lof over het NIC dat hij verleden jaar voor het eerst in Assen mee maakte. ?Ik heb nauwelijks een minpuntje kunnen vinden. De TT Hall leent zich uitstekend voor de wedstrijden. Er zijn twee mooie grote ringen, want ook de inrijbak is mooi groot, zodat je elkaar als ruiters niet in de weg rijdt. Ik ben erg tevreden over de accommodatie.?


Voor de internationale wedstrijden komt de Drentse topruiter waarschijnlijk met zijn internationale topper Wollie Bollie naar Assen. Het is nog niet helemaal zeker, maar het ligt wel voor de hand dat ik Wollie Bollie meeneem. Drie weken geleden werd ik in Donaueschingen in de Grote Prijs twaalfde met één springfoutje. Voor Assen zal het zeker een goede keus zijn. Verder denk ik dat dat ik Vigo in Assen uitbreng en Woklahoma.”

Met Vigo reed Zoer in juni in Rotterdam en in maart van dit jaar won de Drentse deelnemer met Vigo het Championat van Bremen. Met Woklahoma wist Albert Zoer begin dit jaar de Grote Prijs van Veendam op zijn naam te schrijven.
In de rubrieken voor landelijke ruiters komt de crack uit Echten met enkele jonge paarden in actie. “Ik neem een zesjarige en twee zevenjarigen mee. Ik denk dat het voor het ZZ-springen Abra Kadabra wordt, voor het Z Andorra en in de M klasse zal ik met Barbara rijden.”

Volgens Zoer zijn het paarden die geleidelijk worden gebracht en waarvoor de TT Hall een uitstekende accommodatie is om aan de grotere evenementen te wennen. “Het is een superaccommodatie, omdat ze kunnen wennen aan veel licht, tribunes en allerlei ander zaken die je bij grote evenementen tegenkomt. Ik hoop dat ik succes met de paarden heb.”
(Foto: Roos Meertens)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda