Bargeres gaat voor een plaats bij de eerste vijf

EMMEN ? Bargeres ging het vorige seizoen flitsend van start, maar nadat de ploeg werd geconfronteerd met schorsingen en blessures lukte het op eens niet meer. Doelman Erwin Post die nu aan zijn 3e seizoen bij Bargeres gaat beginnen had er wel een verklaring voor: ,,Nadat de tegenstanders onze speelwijze kenden ging alles niet meer zo vanzelf en de te lange winterstop was ook niet goed ook al mag dat natuurlijk geen excuus zijn. Terwijl de strijd om de titel tussen Bargeres en SVV?04 zou gaan was het uiteindelijk Dwingeloo dat er met de titel vandoor ging. Met een tweede plaats volgde wel de promotie en daarmee werd onze doelstelling toch wel gehaald.?

Van de selectie is er niemand vertrokken, maar werd wel versterkt met de komst van de broers Lars en Joost Stadman, Pascal Jacket en uit de eigen A-jeugd Raymond de Groot die het afgelopen seizoen ook al eens mocht opdraven, maar nu vast bij de groep zit. Post: ,,In de 3e klasse D spelen wij veel mooie derby’s tegen o.a. Zwartemeer, Zwatemeerse Boys, Twedo, SVV’04, Schoonebeek en CEC. Zwartemeer en Ruinerwold zijn trouwens volgens mij favoriet voor de titel.

De doelstelling van onze trainer Fokke de Jonge is een plaats bij de eerste vijf wat nacompetitie oplevert. Gezien de kwaliteit die wij hebben in de ploeg, die nu al twee seizoenen samen speelt, is dat denk ik wel rieel. Ook de jongens die op de bank zullen zitten zijn gelijkwaardige spelers als ze ingezet moeten worden”.

Bargeres wil weer aantrekkelijk voetbal spelen waarbij snelle omschakeling van verdediging naar aanval weer een groot wapen moet worden. Ik zelf hoop onder de nieuwe keepertrainer Henk Savenije mijn tekortkomingen zodanig te verbeteren dat ik ook het komende seizoen weer een belangrijke pion in het collectief van Bargeres mag zijn. “ aldus Erwin Post.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda