Huckriede succesvol in Assen

ASSEN - Lambertus Huckriede was de grote man tijdens het Tuigpaardenfestijn NIC Assen, woensdagavond in de TT Hall. Vooral met het paard Unaniem (v Renovo) kreeg hij de handen op elkaar en ook de jury achter zich. Zelf wist Lambertus Huckriede uit Enschede de Open Klasse op zijn naam te schrijven, maar ook Anneke Huckriede wist met hetzelfde paard in de Damesklasse te zegevieren. Verder wist Lambertus Huckriede ook de eerste plaats te grijpen in de klasse van de Hackney?s Grote Maat.

 

Het publiek op de uitstekend gevulde tribunes van de TT Hall was enthousiast over het optreden van de Twentse topper uit de tuigpaardenwereld. Er werd vooral uitgekeken naar de Open Klasse, waarin de top van Nederland het tegen elkaar opnam. De combinatie Huckriede/Unaniem was ongenaakbaar. Leendert Veerman uit Wittelte werd hierin tweede met Besterly Amadeus (v Saffraan).

Aan het slot van de avond kwamen de toppers nogmaals in de ring voor de Prijs der Besten. Die ging naar ook naar Lambertus Huckriede met Wentworth Ebony.


Lambertus Huckriede te zien met Unaniem in de Open Klasse. (Foto: Mariol Middel)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda