Rugbyclub Emmen strijd hard voor winst.

EMMEN - Rugbyclub Emmen heeft afgelopen zondag 9 oktober moeten laten zien wat ze waard zijn, tegenstander de Big Stones uit Havelte heeft geen centimeter willen toegeven op de meerdijk in Emmen. Havelte had dan ook het begin van de eerste helft de overhand maar dit werd gauw de kop ingedrukt door een score van Emmen, tot de rust werd er gelijkwaardig gespeeld met een lichte voorsprong voor de Emmenaren.

De tweede helft werd gekenmerkt door het steeds slechter wordend weer en mede door de regen was het lastig de bal onder controle te houden, belangrijk is hier dan ook geweest om het spel daarop aan te passen en heeft Emmen deze wedstrijd afgesloten met een winst van 22-12. Rugbyclub Emmen staat momenteel als tweede in de competitie noordoost vierde klasse, met een wedstrijd minder gespeeld, wat een gunstig beeld schetst voor dit rugbyseizoen. Kijk ook even in het fotoboek.