Rugbyers Emmen trotseerden zondagkou

EMMEN - DE RC Emmen liep afgelopen zondag opnieuw tegen een zware nederlaag op. Op sportpark Meerdijk werd het maar liefst 52-5 voor de Dragons uit hengelo.

Zondagmiddag twee uur ,zonnetje en dertig rugbyers was het beeld op sportpark”meerdijk”. Het gastteam uit Hengelo was afgereisd om het op te nemen tegen de groen grijzen uit Emmen. De natuurlijke hardheid van de koude nacht waren voor beide teams dan ook geen probleem.

Met de uitwedstrijd tegen de ”Dragons” nog in het achterhoofd waren alle spelers van Emmen in hoogste staat van paraatheid. Dit bleek in eerste instantie niet voldoende en Hengelo drukte snel een bal achter de zwaar verdedigde lijn. Aangescherpt door deze actie werd de bal veroverd door de voorwaartsen en kwam Emmen op gang.

Overgespeeld van de scrum naar de lijn ging het als geoefend en fly-half Peter Vojcena  drukt de bal bij de draken achter de lijn maar conversie werd gemist.

Deze goede moed was van korte duur en tegenstander kon nog een versnelling hoger die Emmen miste. De hoop werd omgezet in vrees en een eindstand kon niet verder beperkt worden als 5-52.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda