Emmer Basisschoolkampioenschap 2009 groot succes

EMMEN - In de afgelopen week werd in OBS De Lisdodde in de Rietlanden het basisscholenkampioenschap van Emmen gespeeld. Er werd deelgenomen door 9 scholen met in totaal 17 teams. Daaronder vertrouwde namen, zoals De Diedeldoorn, De Brug (uit Klazienaveen) en Angelslo, maar ook nieuwelingen zoals De Regenboog, Swartemeer en Zandpol.


Swartemeer kwam met twee teams van het Brede Scholenproject in de gemeente Zwartemeer. Afgelopen jaar zijn zij met schaken begonnen. Winnaar werd het eerste team van De Diedeldoorn, op de voet gevolgd door het tweede team van dezelfde school. Proficiat!

De Brug werd dus ontroond als kampioen
De Brug was lange tijd  medekoploper maar moest in de laatste ronde afhaken en eindigde daardoor samen met De Brink op de derde plaats. Al deze vier teams plaatsen zich hiermee voor de tussenronde van het NOSBO Basisscholenkampioenschap dat volgende week zaterdag (= 7 maart) in het Brinkenhoes (Emmen, Bargeres) wordt gehouden. Het Emmer Basisschoolkampioenschap stond onder leiding van good old Hans Hut van ESG. En laten we niet vergeten dat de Lisdodde  een geweldige gastheer was.

De eind uitslag was als volgt:
1.  Diedeldoorn 1  Rietlanden 11
2.  Diedeldoorn 2  Rietlanden 10
3.  De Brink  Bargeres 9
     De Brug  Klazienaveen 9
5.  Lisdodde  Rietlanden 8
6.  Lisdodde  Rietlanden 7
7.  De Brug 2 Klazienaveen 6
      obs Angelslo 2 Angelslo 6
      Zandpol  Zandpol 6
      Angelslo 1  Angelslo 6
      Twiespan  Angelslo 6
       De Brug 3 Klazienaveen 6
13. Lisdodde 3  Rietlanden 5
14. Regenboog 1  Rietlanden 4
       Swartemeer 2 Zwartemeer 4
16.  Swartemeer 1  Zwartemeer 3
17.  Regenboog 2  Rietlanden 2

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda