De Brikkenmikkers actief in Voorthuizen

VOORTHUIZEN - Afgelopen zaterdag vond het NK Team-sjoelen plaats in Voorthuizen. Door 46 teams (4 personen per team) werd in 6 verschillende klassen (Hoofdklasse, 1ste, 2de, 3de, 4de en 5de klasse) gestreden om de Nederlandse titels.

Sjoelvereniging de Brikkenmikkers werd op dit toernooi vertegenwoordigd door 4 teams. Waarvan 2 teams in de 1ste klasse, 1 team in de 3de klasse en 1 team in de 5de klasse.

Het Team Brikkenmikkers 4 bestaande uit Tineke Gort, Gert Huizing, Ellen de Vries en Elly van Oostrum werd op deze dag kampioen in de 5de klasse. Met wel 159 punten voorsprong op de 2de plaats en een gemiddelde van 112,05 waren ze onverslaanbaar en dus de grote winnaars.

In de 1ste klasse was het iets spannender voor de twee teams van de Brikkenmikkers. Na de eerste ronde stond in deze klasse Team Brikkenmikkers 1 nog op een derde plaats en Team Brikkenmikkers 2 op de vierde plaats. Dit veranderde allemaal in de tweede ronde.

Het Team Brikkenmikkers 2 wat bestond uit Nico Stuut, Albert van Urk, Hennie Hoogeveen en Elly Mensen haalde behoorlijk wat op en werd uiteindelijk zelfs 2de in deze klasse met een gemiddelde van 135,75. Team Brikkenmikkers 1 eindigde op plaats 4 met een gemiddelde van 134,93 en helaas dus net naast het trapje.

Team Brikkenmikkers 3 kwam uit in de 3de klasse en eindigden met een gemiddelde van 119,08 op de achtste plaats.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda